Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadtad el, mikor a...

Hogyan fogadtad el, mikor a párod részéről elkezdett a szerelem átalakulni szeretetté?

Figyelt kérdés

Úgy értem minden kapcsolatban alább hagy a tűz egy idő után. Mostanában kezdtem el érezni, hogy a párom már nem lobog annyira érzelmileg, mint az elmúlt 3 évben.Persze érzem én, hogy szeret, csak talán már nem érzi úgy, hogy ezt mindennap bizonyítania kell. Már úgy biztonságban érzi magát.

Hogyan tudtad meggyőzni magad arról, hogy ennek ez a rendje?

2009. júl. 28. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Jaj, ezt annyira utálom, mikor a pasik már biztonságban érzik magukat, azt hiszik, már megkaptak, és felhagynak az udvarlással.

Állítom nem lenni ennyi házassági probléma, ha 5 év után is ugyanolyan kedvesek és figyelmesek lennének, mint az elején.

Jó, persze ez kétoldalú.

De én olyan srácról álmodozok, akivel még 80 évesen is lehet turbékolni, és hoz majd néha egy szál virágot a rétről, csak úgy figyelmességből.:D (nem drága ajándékokra vágyom, egyszerűen figyelmességre, és hogy kimutatja, hogy szeret)

Szóval szerintem nem ez a rendje.

2009. júl. 28. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Harcolni kell azért, hogy ez ne így legyen. Egymás mellett élni nem érdemes.
2009. júl. 28. 22:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát igen. Csak szerintem nem igazán vannak ilyen pasik.

Nálunk meg van a törődés, stb., csak pl. abban érzem, hogy elkezdett elkényelmesedni, hogy eddig mindenhova vinni akart magával, most meg jól elvan, akkor is, ha én nem megyek. Vagy pl. régebben naponta 100x felhívott munka közben és sokszor mondta mennyire szeret, ma már annyira nem. Azóta ilyen laza, mióta várandós vagyok. Szerintem ezzel kezdte el biztonságban érezni magát. Ami nem is lenne olyan nagy gond, csak kicsit nehéz pont most, az én állapotomban elfogadni ezt a helyzetet. Mert ugye ezek a hormonok meg minden...áááá.

2009. júl. 28. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Egy idő után már nem olyan,mint az elején,biztos vagyok benne hogy ez mindenhol így van,hisz ott a "megszokás",az állandó jelenlét,más mikor kevesebbet találkozgatnak ugye..

de ez nem jelenti hogy nem szeret,persze szeret,de lássuk be(kik évek óta élünk kapcsolatban),hogy bár szeretjük a párunkat,de nem azzal a heves tűzzel,mint eleinte :)

2009. júl. 28. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
22:25 - Egyik nagybátyám ilyen pasi volt, csak sajnos 60 akárhány évesen meghalt rákban :-( De ő sok év házasság után is tudott még udvarolni a feleségének. :-)
2009. júl. 28. 22:54
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Kétségbeesnék.
2009. júl. 28. 23:16
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Én szólok. Ha már több a panasz, mint a bók, szólok, hogy romlik az arány. Ha nincs andalgás, teremtek alkalmat. H asok a hétköznap, csábos pillantásokat meregetek felé.

vagy fújok egy kis parfümöt. Muszáj lenni szerelemnek.

Ha nagyon biztonságban van, kicsit megingatom.Nehéz megállni,(hogy ne mosolyogjam el magam) de mit tegyek?

2009. júl. 28. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Örülök, hogy túljutottunk már az elején, mert már nyomasztana az a telefonszámla. Ha nem hív, arra gondolok, mennyire szerte, hiszen spórol nekem.
2009. júl. 28. 23:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kétségbeesni. Ha érzed, hogy ragaszkodik hozzád és szeret, fogadd el. Megemlítheted neki mosolyogva, milyen fantasztikus, amikor így vagy úgy kifejezi a szerelmét, ez motiválja őt abban, hogy továbbra is tegye. De a munkahelyi telefonok ritkulása nem kell elkeserítsen.

Annak idején a férjem azért vett flottás telefont nagy lelkesedés közepette, hogy majd akármikor felhívhatom és ingyen milyen jókat beszélgethetünk. Ebből az lett, hogy zavarja, ha csak úgy felhívom, mert dolga van, csak akkor hívjam ha szükséges, és röviden. Napi kétszer hívom átlag fél percre, és ő is. Ez sztem tipikus férfidolog.

Nem kéne többet várni tőle, mint amit szívesen nyújt, mert akkor megterheli őt az elvárás, és ez lelombozza. Inkább fejezd ki nagyrabecsülésedet és örömödet akkor, amikor néha teszi még az udvarlást. Ez ösztönzi folytatásra.

2009. júl. 28. 23:32
 10/11 anonim válasza:

Bár nem tudom, hogy mennyire vagytok/voltatok "tüzesek" az elmúlt 3 évben, én azt tanácsolnám, hogy "emlékeztesd" arra, hogy nagyonis szerelmesek voltatok valaha. Ne add fel ilyen könnyen! Tudom, hogy kismama vagy, és hogy ilyenkor a hormonok+egyéb okok miatt nem kívánod talán annyira az együttlétet, de az biztos, hogy minden férfi lelkesebb lesz, ha van szex:)

(nekem szerncsém van, mert a párom mindig kapható huncutkodásra) Szóval komolyan: csábítsd el! Hidd el, terhesen is vonzó vagy!!!!

2009. júl. 29. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!