Mit vegyek anyukámnak,40. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Apum és én közössen vesszük neki az ajándékot, de anyukám tudja, hogy aput nem érdekli és csak pénzt ad bele.
Gondoltam arra, hogy veszek neki egy éves bérleti díjat masszázsra. Mert a háta tönkre van és magátol el nem megy, pedig régen szokott járni. Plusz ez mellé még parfümöt. Ez így? Jó?
Lány, 18
2009. júl. 28. 19:17
1/3 A kérdező kommentje:
*bérleti jegyet,
elnézést, de nem tudom ennek a helyes magyar megnevezését. :)
2009. júl. 28. 19:23
2/3 anonim válasza:
Nagyon, de jobban illene talán a masszázshoz egy testápoló. Valami parfümös mondjuk. vagy önbarnítós nyári ragyogás.
de ha parfümre vágyik, vedd meg! Én nagyon örülnék akárcsak egy alkalom masszázsnak is!
És csomagold be szépen a bérletet is!
N/44
3/3 anonim válasza:
Szerintem süssétek meg apukáddal együtt a kedvenc tortáját, és vigyétek el valami olyan helyre ahova már régóta vágyik. Ja és kedveskedjetek vele egész nap, hogy érezze, hogy fontos számotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!