Mit adjak anyukámnak 39. szülinapjára?
Én egyszer anyák napi ajándékötletnek olvastam itt és nagyon megtetszett: Fogj egy papírt és írj rá olyanokat, hogy pl: ma én mosogatok, ma kiporszívózok, ma készítek valami finom vacsorát (nem kell feltétlenül főtt kajára gondolni), rendet rakok a szobámba, port törlök a lakásban stb. Ebből legyen 7, aztán szépen felvágod a papírt. Apró kis virág rajzokkal díszítheted is. Majd mikor átadod anyudnak, akkor mondod neki, hogy a héten minden nap választhat egy papírkát, hogy mi az amit te végzel el helyette, mint házi munka, ezzel is segítve neki.
Szerintem biztosan tetszene neki egy ilyen ajándék a hét minden napjára. Főleg, hogy abból kiindulva amiket az elmúlt évben készítettél inkább elkészíthető és nem megvehető ajándékra gondoltál.
Majd írd meg mit választottál!
Készíthetsz egy tablószerű képet, ahol a saját fejeteket teszitek az eredeti kép helyére (pl. családról).
Vagy régi képekből készítesz egy montázst, és bekeretezteted.
Ez kreatív, nem kerül sokba, és örök emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!