A börtönben az elítéltek találkozhatnak a házastársukkal?
Szerintem meg egy elítéltnek ne legyenek jogai. Épp elég vicc, hogy az adófizetők pénzén nyaralnak odabent, én követ fejtetnék velük az út mellett, rabláncon. Meg nem gyúrhatnák magukat unalmukba, hogy kikerülve 100 kg-s izomállatként terrorizáljanak másokat.
Mégis mire fel jönnek az ilyen jogokkal? Okkal került be, ülje le a büntetését. Egyedülálló raboknak esetleg fizessen az állam prostikat, hogy nehogy szegényeknek a szexuális igényük kielégületlen maradjon? Csak nős rabok vannak bent? Hát nem, nyilván vannak szinglik is. Nekik is ugyanúgy vannak vágyaik. Rájuk nézve sem lenne fair.
Remélem, ilyenre sosem költünk, mint a börtönök átépítése ilyen célból.
A tisztességes embereket támogassák, ne az ilyeneket.
kedves utolsó!
Szerencsére ezeket a törvényeket nálad okosabb emberek alkotják! Az elitélteknek igenis vannak jogai, mivel a bv-nek nem a tárgyát, hanem az alányát képezik!
Azért,mert ez nem egy nyaralás,hanem büntetés.Én teljesen egyetértek vele,hogy bent még ma is tvznek,nyaralgatnak,ingyen tanulhatnak,átképezhetik magukat ,ez egy vicc szerintem.
bezzeg az orosz börtönben... na ott mindenki megkapja amit érdemel,a büntett súlyosságától függően.
Mondjuk annyiban én sem értem, hogy miért nincs hitvesi látogatás, hogy akkor a szabadon maradt társ sem szexelhet. Nem lehet pl, gyerekük addig. Így is kevés a a magyar. Meg ha nincs szex akkor a fizikailag gyengébb embereken élik ki szexuális hajlamaikat, aki esetleg kisebb vétség, mint pl.: testi sértés, lopás, bűnrészesség a gyilkosokkal, pedofillal vagy többszörös visszaesővel szemben... Ezt mind a gyengébb fizikumú elítéltek szívják meg. Leginkább a pasiknál.
Szóal ez elég kényes téma, mert egyik részről büntetésben vannak, tehát egy csomó jogtól meg kell fosztani a bűnösöket, másrészt meg a hiányzó részt az életükből más kontójára pótolják.
Ha már megfosztunk valakiket a jogaitól ügyelni kellene arra, hogy ennek pótlásán más ne sérüljön. Magyarán ne történhessen nemi erőszak a börtön falain belül. Testi, nemi se lelki, se egyéb. Raboknak is jobban össze kéne tartani, ha a börtön falain belül nincsenek erre emberek. És ha valakiről kiderül, h megerőszakolta, elverte, akármit csinált a társával igenis kerüljön magánzárkába vagy lógassák fel egy deszkára őket egymás mellé a kezüknél fogva, mint a disznókat. Lehet még hely is lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!