A "Kurucz" vezetéknévhez milyen lánynév illik?
Figyelt kérdés
Nekem a Szófia a kedvenc nevem és nagyon szerettem volna így hívni a lányom, de vki azt mondta, hogy a "cz-sz" kombináció nem túl jó. Hangzásilag engem is elgondolkoztatott, szóval lehet. Ti mit gondoltok? Hasonló ízlésű neveket tudnátok még mondani? Nekem vmiért a 3 szótagú nevek tetszenek.2012. szept. 1. 16:57
13/29 anonim válasza:
Nekem a kérdés elolvasása után egyből a Dorka, Dorina jutott az eszembe.. :)
15/29 A kérdező kommentje:
A Heléna tetszik nagyon. Szép a hangzása, meg a Szófiához is illik. Illetve 3 szótagú, amit sokan figyelmen kívül hagytak, pedig direkt írtam oda, hogy azok tetszenek :D A kérdés nem az, hogy nektek milyen nevek tetszenek, hanem hogy ehhez a vezetéknévhez milyen nevek illenek, a fenti kritériumokkal. Köszi :D
2012. szept. 1. 18:00
16/29 anonim válasza:
Nekem a vezetéknév kapcsán az Ibolya név jutott eszembe.
17/29 anonim válasza:
Anna, Andrea, Eliza, Izabella
18/29 anonim válasza:
3-as vagyok!
Négy nevet írtam, abból 3 név 3 szótagú. (Ráadásul nekem még tetszenek is!) :))))
19/29 anonim válasza:
Zsuzsanna!Nagynénémet hívták Kurucz Zsuzsannának,csak a nagybátyám hagyta elmenni...Szóval ez illene hozzá :)!
20/29 anonim válasza:
Én Kurucz Szimonettát ismerek!=)
Viszont nekem a Kurucz Petra ugrott be!Szerintem szép név! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!