Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha szembe jönne...

Mit tennél, ha szembe jönne veled Ő, és egyértelműen a tudtodra adná, hogy többet akar, mint barátság?

Figyelt kérdés

Esküszöm, nem tudom, mit tegyek. A nyáron, egy szakítás előtt/után ismertem meg (nem volt hosszú kapcsolat, szerelem még kevésbé, inkább egy elnyúlt kaland, mégis a hűség nálam minden kapcsolatban a legfőbb szempont). Nem akartam megcsalni az akkori párom, ezért megpróbáltam lekoptatni, mert már akkor tudtam, hogy veszélyben vagyok - szinte azonnal elvesztem a szemeiben.

Egész nyáron minden, vagy minden másnap éjszakába nyúlóan beszélgettünk egy sörrel, vagy anélkül. Belegondolva furcsának tartottam, hogy folyton elvonult velem a társaságtól. Holnaputánra elhívott a városba (már régebben megbeszéltük), ma este pedig elég egyértelműen a tudtomra adta, hogy többet akar, mint barátság.

Előny: konkrétan olyan, akit mindig is kerestem, jól megértjük egymást, tudja, honnan jöttem és min mentem keresztül, és én is róla. Nem iszik, nem dohányzik, tisztességes munkája van egyetem mellett, sőt, engem is le akar szoktatni a cigiről monván, hogy ne károsítsam a tüdőmet, ráadásul zongorázik, ami a szememben igencsak vonzó tulajdonság.

A probléma: házi nyúlra nem lövünk. Szaktársak ugyan nem vagyunk, de egy hasonló szakma különböző ágait tauljuk, amiből az követkzik, hogy rengeteg közös óránk van, és nem akarok elrontani egy jó barátságot - ami talán sosem az volt? Eddig szinte sújkoltam magamba a tudatot, hogy ő barát, semmi más, de a ma este után már nem tudom, és nem is próbálom elhitetni magammal.

Az egyetlen, amit nem értek: hogy keresheti valaki egy olyan ember társaságát, mint én? Sosem titkoltam előtte, hogy szar ember vagyok, mégis a pajzs mögé engedtem...

Ti mit tennétek? Megpróbálnátok?

Ha nem bírtad végigszengedni a vívódásom, a lényeg a végére: házi nyúlra nem lövünk, de mit kellene csinálni, ha az lő rám???

2012. szept. 1. 00:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Ha ennyire be vagy tojva és elszalasztod a nagy lehetőséget, akkor meg is érdemled. Vedd már észre, hogy ÍGY IS kellenél neki, ehelyett sír a szád és értetlenkedsz, hogy de hát miéértttttt? Akkor maradj egyedül örökre könyörgöm. Ennyire nem lehet vaksi valaki....
2012. szept. 1. 09:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy elszalasztom? :D Annyira hülye azért nem vagyok :P Egy dolog, hogy igen, be vagyok tojva attól, mi lehet ebből az egészből, de akármi is lesz, a legjobbakat remélve vágok bele.
2012. szept. 1. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, na ez a beszéd! Sok sikert hozzá. Majd azért írj még ide az újabb fejleményekről (összeköltözés, esküvő, baba, ilyenek) :D
2012. szept. 1. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!