Párom nem támogatja a plasztikai műtétet ötletét, ha megteszem, azt mondta nagyot fog csalódni. Nem szeretném, ha csalódna, de nagyon zavar egy dolog, mit csináljak?
"Ez az orr dolog nagyon is belemagyarázás szagú. Leéltél x évet így, volt és van, aki így elfogad, szeret. Magadnak kell megbékülnöd végre magaddal, nem a kifogásokat keresni, mert akkor jön az egyik műtét a másik után. Ha mondjuk balesetben összetört volna és most azért műtteted, megint más."
Honnan tudod, hogy néz ki az orra? Én is leéltem vele X évet vele, mert előtte nem volt rá lehetőségem, hogy megcsináltassam.
Miért kellene valakinek leélni az életét egy kampós, görbe, krumpli orral, ha gyűlöli és tud rajta változtatni? Azért, mert TE nem műtetted meg a tiédet? Bsszátok meg, akkor minek van fülbevalótok, meg minek festetitek be a hajatokat, minek gyantázzátok le a lábatokat, miért nem jó az sem úgy, ahogy van? Vagy itt az bssza a csőrét mindenkinek, mint általában, hogy másiknak van rá pénze pfuj, pfuj, pfuj, és a végén még valahol az országban valakinek megtervezett tökéletes orra lesz, nektek pénzetek sincs és ettől nem fogtok tudni aludni?
"Meglátnám a te fejeden lenne mit szólnál"
Nos éppenséggel nem zavarna. Nekem ugyanis a második képen lévőhöz hasonlít az orrom, és csúnyának találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!