Ennyire nincs sehol összetartás, vagy csak az én családom ilyen?
Sziasztok!
Már gyerekkoromban kezdődött: Eleinte még jó volt, néha jöttek, sose volt nagy banzáj, mert nem rajongok az állandó jövés-menésért, és azért sem, hogy huszan megkérdezik ugyanazt. Aztán ez szépen elmaradt. Úgy él(t)ünk, hogy nagyszüleim (anyukám szülei), szüleim, és mi ketten tesók. Mivel nagy a ház, ezzel nem is volt probléma. Egy idő után a többi rokon teljesen meghülyült: Apám szülei mindig is utáltak engem is meg anyámat is, velük voltak durva dolgok. De...utóbbi időben csak akkor kellünk a rokonság többi részének, ha nekik segítség kell valamilyen formában, és ha ezt nem tudjuk megadni (mert mondjuk nincs kölcsönben 1 millió forintunk, utoljára keresztanyám jött ezzel) akkor mi vagyunk a rosszak. Mindenkinél ilyenek a távolabbi rokonok??? Meg tudnék őrülni tőlük. Amikor a középiskolai ballagásom volt, meg szerettem volna hívni, szétküldtem pár e-mailt, de nem hogy nem jöttek el (tulajdon keresztanyám meg nagybátyám) de még csak nem is válaszoltak. Az, hogy szülinap, karácsony már meg sem említem. Utoljára keresztanyám kisebbik lányának a keresztelőjén voltunk 5 éve, akkor is azért hívtak meg minket, mert tudták, hogy ha mástól nem akkor tőlünk tuti kap valamit a kiscsaj. És tényleg, senki nem vitt neki semmit rajtunk kívül. Mindenkinek ilyen a rokonsága, vagy csak nekem jutott túl sok a "jóból"????
Nekem is hasonloak a rokonaim. nagyapam feltestvereivel kezdve a dolgot. Amikor kijottem ide kulfoldre akkor nem h segitettek de artottak nekem sot fenyegettek h feljelentenek meg egyebek csupan azert mert a legidosebb feltesvrenek nem csengettem ki a tobb ezer dollaros tartozasat, mivel szenvedelyes alkoholista es szerencsejatekos az midnen penzt elver. en voltam a rossz olyan szavakkal illettek h azt jobb nem leirni. Lelkileg kivoltam de talpra alltam kirekesztettem oket az eletembol es szamomra nem letezo emberek. Talpraalltam karriert befutoattam most mar van mit apritani a tejbe ilyenkor en is csaladtag vagyok. en meg erre azt mondom most mar ne legyek. tesomekkal ugyanigy bantak bar en felhivtam a figyelmet. mikro kijottek akkor nekik sem segitettek itt nem anyagiakat ertek hanem infokat ami fontos lehet egy uj elet elindulasahoz. rendeznek partyt mindenkit meghivtak oket nem. nekik ez nagyon fajt, nekem nem okozott meglepetest mert tudom h milyenek. engem nem zavarnak de nem is akarom oket latni igy az en hazamban nem szivesen latott vendegek es az eskuvonkre sem hivjuk meg oket. en ugy tekintem nem resze az en csaladomnak. igy nem faj. persze soksozr vagytam de jo lenne egy nagy csaladhoz tartozni. paromnak remek csaladja van, es orommel megyek a zo csaladi rendezvenyeikre. es persze majd a mi csaladunk mas lesz.
szerintem emiatt ne emeszd magad. a csaladi dolgok eleg bonyolultak, akarhol is vagyunk a vilagban. eld az eleted legy boldog.
Nekem még durvábbak a rokonaim.Az én ballagásomra se jöttek el a rokonok pedig mindenkinek lett szólva 2 héttel előtte hogy tudjanak szabadságot ki venni,erre meg azzal jöttek hogy nem kaptak szabadságot erre apám anyám tök kiborult.
De az is érdekes hogy ha pénz kell valakinek egyből megtalálnak.
Én is megéltem hasonlókat de voltak olyan durva dolgok hogy az emberbe meg áll az ütő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!