Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan gondolatotok,...

Volt már olyan gondolatotok, hogy szeretnétek találkozni és beszélni valamelyik elhunyt hozzátartozótokkal?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem azért mentem jósnőhöz, mert sosem hittem az ilyesmikben és 2 barátommal felkerestünk egyet poénból, hogy mit hoz a jövő.Nagyapámmal már csak azért sem akartam beszélni mert sosem ismertem.Az apukám volt 4 éves, amikor ő meghalt.Viszont tény, hogy a halottaink egy darabig együtt élnek velünk és a szellemvilág össze van fonódva a való világgal és vannak kapuk, amin e szellemek átjárnak.Ez számomra abból derült ki, hogy olyan dolgokat mondott a jósnő a mindennapjaimból amiket csak az látott, aki ott volt velem.És a jósnő sosem volt ott velem.Nagyapám mesélte el neki.Én nem kértem szellemidézést , csupán kártyavetésből a jövőmre voltam kíváncsi.És egyszer csak megjelent nagyapám.Pipázott mint régen és csupán a dohányfüst illatát éreztem, no meg hidegséget.Nem láttam őt nem hallottam őt.ÉN NEM, de a jósnő igen.Mondta, hogy meg akar símogatni és akkor valóban hidegséget éreztem a jobb kezemnél ennyi.És sokáig hitetlenül magyarázkodtzam még utána saját magamnak, hogy honnan tudhatta a jósnő a hétköznapi dolgaimat, honnan adott pontos személyleírást nagyapámról, és főleg honnan tudta, hogy hogyan halt meg? Elvégre nem egy hétköznapi halála volt, és honnan tudta azt is , hogy pipázott????Nem találtam még rá a mai napig épkézláb magyarázatot.Segíteni pedig úgy segíti az életemet, hogy a kártyavetésből egyértelműen kiderültek dolgok, hogy az életem milyen stádiumban van és merre tart.És tényleg igaz dolgok derültek ki úgy is.És ahhoz képest már most elmondhatom, hogy 1 év után már változott az életem.Nem mentem még vissza a jósnőhöz, de nagyon kíváncsi vagyok még dolgokra.
2009. júl. 28. 08:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Főleg amire a legkíváncsibb vagyok, hogy azt jósolta nekem , hogy pár év múlva egyedül maradok a 2 gyerekkel.Azóta most született mégegy gyerek és valamiért azt gondolom, hogy nagyapám született újjá a lányomban.
2009. júl. 28. 08:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,hogy válaszoltál és megosztottad velem igen érdekes élményeidet.Már én is kíváncsi vagyok a sorsod alakulására,remélem inkább a kedvező dolgok jönnek be. Az a téma,hogy nagyapád születhetett ujra,engem is foglalkoztat,mert a keresztfiam édesanyja,aki nagyon szeretett volna unokát,sajnos pár éve meghalt.Utána nem egészen egy év múlva megszületett a baba. Volt olyan gondolatom,hogy Ő küldte. Látod,ha tudnám ,pl. ezt is megkérdezném tőle. Ezek olyan dolgok,amik akaratlanul is foglalkoztatnak,de az,hogy beszélhessünk is velük,lehet,hogy csak a filmekben van.

További jó böngészést a témában,és kedvező élményeket!

2009. júl. 28. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen. Fél éve halt meg a barátnőm... Nem búcsúzhattunk el! Szeretnék elbúcsúzni Tőle... Üdv: Gyuszi, 19
2010. aug. 24. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!