Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu bejelentkezve maradt a...

Anyu bejelentkezve maradt a gépen a facebookján és én körülnéztem. Tudom, nem szép dolog, blablabla. De olyant találtam, amit nem is gondoltam. Egy környékbeli pasival levelezget, és ahogy kivettem a levelekből nem szimpla barátság?

Figyelt kérdés
Amikor anyu kórházban volt, én tartottam benne az erőt, hogy ne aggódj minden jóra fordul közted és apu között, mert akkor is mindig veszekedtek. Erre már akkor is levelezgetett a pasassal. Meg aput azzal vádolja gyakran, hogy nem mondani olyan dolgokat, ha nem lenne mása. Erre ő lép félre elég valószínű. Mit tegyek? Elmondjam-e neki, hogy tudok erről. Vagy apunak szóljak róla. Azt viszont nem szeretném,hogy elváljanak,mert én abba belehalnék. Segítsetek, nem tudom mi tévő legyek. Nagyon össze vagyok zavarodva.
2012. aug. 27. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%
én utánuk mennék .ha tudod hol é mikor találkoznának akkor én odamennék és kémkednék . és ha bebizonyosodik a dolog akkor szolnék anyának mit művel
2012. aug. 27. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, hány éves vagy, és mennyire konkrét volt a szöveg, de ha erre a következtetésre jutottál, két felnőtt között megesik az ilyyesmi.

Kérdezz rá, utána meglátod, mit mond, mit tesz.

2012. aug. 27. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Jajj,azt hiszed apukad nem tette meg? Ő is megtette...sőt ő gondolom jóval korábban.Ha az anyukad ezen gyötrődött korhazban,akkor biztos nem volt neki mindegy,és sokat gyötrődött a dolog miatt. Egyebkent üdv felnőttek és a hazassagok vilagaban...kivanom hogy a Tied masmilyen legyen e sajnos a szomoru statisztika az hogy 10 ből 8...
2012. aug. 27. 20:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megértem, hogy nem akarod, hogy a Szüleid elváljanak, de ez független attól, hogy a gyerekek mit tesznek, nem tesznek.

Itt 2 felnőtt eldönti, mit akar, de sajnos a gyerek akármit tett/nem tett úgy érzi majd, hogy az ő hibája, de EZ NINCS ÍGY! Ez az ő döntésük.

A szüleid magánlevelezése nem tartozik Rád.

A szüleid szexuális élete sem tartozik Rád.

Azt viszont megteheted, hogy leülsz velük hármasban, és elmondod, hogy nagyon össze vagy zavarodva a sok vitatkozás, veszekedés miatt, és hogy neked nagyon hiányzik, hogy béke és szeretet legyen itthon.

Meg lehet őket kérni, hogy döntsenek, hogyan tovább...

2012. aug. 27. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire össze vagy zavarodva, próbálj meg beszélni valakivel, pl. tesóddal, htáha tud segíteni neked feldolgozni, vagy bármi. Bár igen, anyukáddal kéne ezt leginkább tisztázni először. Hátha csak félreértettél valamit.
2012. aug. 27. 23:10
 16/19 Szimpor ***** válasza:
100%

Hát kb két hónapja nekem is sikerült találnom egy ehhez hasonló titkot apukámnál. Én azóta sem beszéltem vele róla, pedig sokak szerint kellett volna. Nyilván az a legjobb, ha mindenki kibeszél mindent magából, de azért vannak helyzetek, amikor ez nem állja meg a helyét. A szülőnek is joga van megtartani magának az élete egy részét, és nagyon nagy baj amikor az ilyenek kiderülnek, hiszen mi csak egy oldalt látunk ebből -a miénket. Nem tudhatjuk, hogy milyen csalódásokon és fájdalmakon mentek keresztül, míg végül így oldották meg a helyzetet.

Szerintem abban az esetben beszélj erről anyukáddal, ha tényleg nagyon jó és szeretetteljes a kapcsolatotok. Ha a szüleidé egy rossz házasság, akkor anyukádnak lehetősége van megismertetni veled az igazságot, nem mindig jó illúziókban élni. Azt pedig, hogy te kíváncsi vagy mert nem szeretnéd, hogy elváljanak és megnézted a levelezését, meg fogja bocsátani, hiszen te csak a szüleidhez ragaszkodsz, ebben nincs semmi rossz.

De ha elfogadod a tanácsom -az én szüleim is elváltak- kezdj el felkészülni lelkiekben a válásukra. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy együtt maradjanak, magadat pedig páncélozd fel. Mert ez nagyon nagy fájdalom.

Maradj bizakodó amíg lehet és legyél jó, ennél többet nem tehetsz, ez az ő játékuk sajnos..

2012. aug. 28. 08:26
 17/19 anonim válasza:
38%
szerintem javasold anyádnak a 3-ast én egy ideig éltem így és végül az eredetihez mentem vissza 42/L
2012. okt. 3. 16:50
 18/19 anonim válasza:
36%
Egy hamisítatlan kis sz*rkeverő vagy gratulálok, büszkék lehetnek rád a szüleid.
2012. okt. 10. 16:18
 19/19 anonim válasza:
Kedves 13-as. Maga sem lehet egy szentlélek, ha ilyen helyzetben egyből a másik gyanúsítgatásával kezdi a dolgot. Inkább azért aggódik az anyja a házasság miatt, mert ő tette tönkre.
2013. máj. 22. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!