Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom sokszor olyan helyen...

Párom sokszor olyan helyen mond el olyat, amit nem kellene. Hogy lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Ha ismerőssel beszélget - nem kell, hogy az illető a barátja legyen - mindent elmond neki. Nagyon sokszor hozott már kellemetlen helyzetbe , és most már igen zavaró. Például pénteken nem dolgozott, ezért behozott néhány papírt a munkahelyemre, amit reggel otthon hagytam. Azonnal nekiállt a munkatársaimmal beszélgetni, és elmesélte nekik, hogy előző nap, amikor wc-n voltam valami elkezdett sipolni. Én azt hittem, hogy a gázszivárgásmérő, és azonnal kirohantam a wc-ből, fel sem öltöztem. Akkor láttam, hogy a párom a multifunkciós rádiós-hőmérős órát bütykölte. Persze ő csak annyit mondott a dologból, hogy én egyszer csak kifutok a wc-ből pucéran, majd vissza. Azóta ezen röhögnek a munkahelyen. Otthon mondtam neki, hogy ezt nem kellett volna, de azt mondja, szerinte aranyos. Általában nem sztorikat szokott elmondani, hanem hogy ki kivel mit beszélt, persze az ő szájíze szerint mondja tovább. Elég nagy sz.rkeverések szoktak lenni. 33 éves.
2012. aug. 27. 12:03
1 2
 11/11 omba ***** válasza:

Nem 33 éves ő, csak 33éve született, olyan 16-17 körül leragadt egy csöppet.

Mivel nem is érti, hogy ez neked kellemetlen, és nem is fogja fel, hogy így ne viselkedünk egy párkapcsolatban, nagy változásban én nem reménykedek.

Egy normál 20 éves ennél komolyabb partner.

Gondold el, pl a gyerekszülés, szoptatás ügyben hányféle jó sztorija lesz még? :)

2012. aug. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!