Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jár-e jogi következménnyel,...

Jár-e jogi következménnyel, hogy édesanyám élettársa megfenyegetett, hogy megver?

Figyelt kérdés
19éves egyetemista lány vagyok. előre is köszönöm

#fizikaibántalmazás
2012. aug. 26. 07:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá semmilyen testi sérülés és látlelet sem, szóbeli fenyegetés, aminek az a lényege, hogy aki kapja, az tényleg és valóságosan besz.rjon tőle. Már bocsi, de ezt vizsgálják.

Ha tettlegesség is lett volna, az már testi sértés könnyebb, vagy súlyosabb válfaja, szóval teljesen más jogi kategória és nem is szabálysértés, mint ez.

2012. aug. 26. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:
én is fenyegetem néha a saját gyerekeimet, hogy agyonütöm őket, de eddig még sosem tettem meg.
2012. aug. 26. 10:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy amég nem történik meg,addig nem tudod bebizonyítani és az ő szava lesz a tiéddel szemben.
2012. aug. 26. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
kép és/vagy hangrögzítő eszközzel örökítsd meg az ilyen fenyegetéseit és kirohanásait.
2012. aug. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!