Dőri vagy Zámai Dorottya/Dorka?
Figyelt kérdés
Vezetéknevet fogok változtatni, pontosabban felveszek egy újat, a régit pedig rövidítem.
A Dőri és a Zámai között őrlődöm. A keresztnév Dorottya lenne, de mindenkinek csak Dorka vagyok.
Szóval ez itt a kérdés: Dőri S. Dorka vagy Zámai S. Dorka ?
2012. aug. 25. 19:07
11/13 anonim válasza:
Én a Zámaival is tuti ráfigyelnék és megjegyezném ezta nevet.
12/13 anonim válasza:
Zámai. :)
Nekem elírós, bonyolult nevem van, és borzasztó. Mindenhol elírják, nem értik, hasonlók, szóval szerintem Zámai.
13/13 anonim válasza:
Hát a Dőri Dóri elég furán hangzana, bár fene tudja, a Dúró Dórát is meg lehetett szokni. Mondjuk engem pont őrá emlékeztetne, és a férje nagyon unszimpatikus. Szóval a Zámaira szavaznék. Ez is különleges, nem is hallottam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!