Dőri vagy Zámai Dorottya/Dorka?
Figyelt kérdés
Vezetéknevet fogok változtatni, pontosabban felveszek egy újat, a régit pedig rövidítem.
A Dőri és a Zámai között őrlődöm. A keresztnév Dorottya lenne, de mindenkinek csak Dorka vagyok.
Szóval ez itt a kérdés: Dőri S. Dorka vagy Zámai S. Dorka ?
2012. aug. 25. 19:07
1/13 anonim válasza:
Zámai!!!!!!!!!!!!
Dőri nem jó, olyan mintha ismétlés lenne.
kib. jól hanzik viszont z betűssel vezetéknévvel a neved
5/13 anonim válasza:
A Dőri olyan, mintha a Dórit elírták volna. A Zámai jobb.
6/13 anonim válasza:
Zámai. Viszont hivatalosan nem lehet S. a másik vezetékneved, azt csak nem hivatalosan használhatod így. Hivatalos okmányokon ki kell írni teljesen.
7/13 A kérdező kommentje:
az nembaj
2012. aug. 25. 19:20
8/13 anonim válasza:
+1 Zámai, a Dőri tényleg olyan mint egy elírás, meg jobban is hangzik, pláne a dorkával
9/13 anonim válasza:
Mindkettő jó együtt de mindkettő fura :D
10/13 anonim válasza:
Dőri.Az különlegesnek fog hangzani.Mindenki azt fogja hinni,hogy elírás és akkor kérdezgetni fognak és ez azt jelenti,hogy mindenki rád figyel!Én is szeretnék egy ilyen nevet,hogy észrevegyenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!