Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bemenni az...

Hogyan lehet bemenni az intézetbe? Kell hozzá szülői beleegyezés?

Figyelt kérdés
Anyám meg van bolondulva. Apa meghalt 5 éve, azóta anya folyamatosan bántalmaz leginkább lelkileg. 16 éves lány vagyok, de abba is beleszól hogy szőrtelenítek. Örökösen elveszi...Azzal fenyegetőzik hogy az egész falunak elmondja hogy szőrtelenítek. (Ez nevetséges) Az összes ruhámat ő hordja, akármit kapok (mert venni soha nem vesz) elveszi, és ő hordja csak mert hogy tetszeni akar egy NŐS férfinak. A sulira alig vesz nekem tanszert, csak felemeli utánam a pénzt, és azt kávéra, meg saját magára költi. Az egész falu utálja, mert mindenki tudja hogy milyen pletykás, és engem mindennek elmond. Olyanok mondogat rám, meg sokszor a barátnőimre, hogy ny*ljanak ki minket mert fertőtleníteni kell. Meg mindenkinek azt mondja hogy soha nem tanulok, pedig gimnazista vagyok, és eddig vagy kitűnő, vagy jeles voltam. Örökösen azt mondogatja hogy milyen csúnya vagyok, és hogy milyen dagadt. Már semmi önbizalmam sincs, mert teljesen belegázolt. Olyan körülmények élünk, hogy nincs se fürdő, se wc bent, mert nem képes semmit se beépíteni a házba. Nincs saját szobám se, és éjjelente mindig azt kell hallgatnom ahogy önkielégíti magát. (és ez nem zavarja) Most is az egyik barátnőm gépéről netezek, mert nekem nincs se telefonom, se olyan cuccaim mint a velem egyidősöknek. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem merek már senkitől se tanácsot kérni. Kérlek, segítsetek!
2012. aug. 25. 14:11
1 2
 11/16 kovpet ***** válasza:

"A nagyszüleim tudják, hogy anya milyen, de nincs náluk hely."

Ilyen nincs. Ahol van kettőnek, ott kell lennie háromnak is.

Szerintem hozzájuk kellene menned.

2012. aug. 25. 14:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, de ott lakik velük még a nagynéném és annak a kislánya is, és így is alig férnek el.
2012. aug. 25. 15:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Arról nem lehetne szó,hogy az anyádat beviteted valahogy és a nágynénédék költöznének hozzád.

Segélykérőt felhívod egyből kijönnek,nekünk a szomszéd lett kattant és bevitték és csak család tag hozhatja ki(Gondolom ha bevinnék anyádat te nem hozatnád ki).

Bármi is lesz sok sikert!

2012. aug. 25. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:
És miért vinnék be? Amúgy pedig, ha nem akar, nem megy sehova. Kényszergyógykezelés már nincs. A nő nem elmebeteg, csak egy büdös tapló, akinek inkább nem kellene gyerek.
2012. aug. 25. 15:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Erről már kérdezősködtem, és tényleg nem tudják bevitetni, mert már nincs olyan..Ha csak ő nem egyezik bele, márpedig ő nem fog, mivel túl nagy ahhoz az egója:/
2012. aug. 25. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha bárkire is (itt pl. rád) veszélyt jelent akkor beviszik.De csak ha felhívod őket kiókitanak,hogy mit ,hogy lehet.
2012. aug. 25. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!