Ha gyermekemmel repülővel külföldre mennék nyaralni 1 hétre, kell-e külön írásos apai beleegyezés?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 15:46
1/3 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy igen, hogy ne tudd "kilopni" az országból. Amikor édesanyámmal utaztam, akkor kellett édesapámtól is írásos beleegyezés, pedig nem voltak elválva (és nem is volt szándékukban).
2/3 anonim válasza:
Úgy tudom, a gyermek "ellopását" megelőzendő, csak akkor tudsz a gyermeknek útlevelet csináltatni, ha a beadásnál az apa is személyesen megjelenik és személyesen nyilatkozik. A magyarország.hu oldalon pontosan utána tudsz nézni v. az okmányirodában.
3/3 A kérdező kommentje:
Útlevele van a gyermeknek, és Eu-n belüli országokról van szó, csak nem autóval, hanem repcsivel mennénk!
2009. jún. 21. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!