Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a legjobb...

Hogyan tudnék a legjobb barátnőmön segíteni?

Figyelt kérdés
Nem rég hívott zokogva, hogy teljesen kivan a szülei miatt...Nem részletezném mi a gond de hatalmas baj van!Nem tudom mit tegyek én is tisztára kétségbe vagyok esve.Holnap valószínű találkozunk.Nem akarom neki mondani, hogy minden rendben lesz meg, hogy ne sírjon mert most már én is tudom, hogy semmi se lesz rendben.Vagy ilyenkor az megoldás lenne, hogy csak néma csendben hallgatom?Tényleg nem tudom mihez kezdjek, ilyen még nem volt...:(Esetleg ha valakinek van valami tapasztalata szívesen meghallgatnám...Kérlek segítsetek!

2012. aug. 24. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez egy névtelen fórum, hidd el, akkor tudunk segíteni, ha nagyjából tudjuk mi van.

Ne aggódj, itt mindenki névtelen.

2012. aug. 24. 23:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen, ez az.

Nincs nagy esély rá hogy megtalálja a barátnőd ezt a kérdést, kivéve ha óriási rajongó.

Nagy körvonalakban bárkivel megeshet bármi, így még csak nem is tudhatja hogy pont te kérdezted a dolgot.

2012. aug. 25. 01:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem részletezném mi a gond de hatalmas baj van!"

Így hogy a f*szba segítsünk?Bírom az ilyen értelmes kérdéseket utánna meg csodálkoznak a kérdezők ha ilyen hangnemű választ kapnak!

2012. aug. 25. 02:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azt hiszem, hogy te is csak azért jársz ki a temetőbe, mert ott sírni lehet. Mindegy kiért, mindegy miért. Csak kórusba sírni.

2012. aug. 25. 13:12
 15/17 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ én már nem csodálkozok semmin ezen az oldalon.Úgy látom nem úgy értettétek a kérdést ahogy én értettem...Na mindegy.
2012. aug. 25. 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg??

Akkor inkább neked lenne szükséged segítségre, nem bnődnek.

2012. aug. 25. 18:54
 17/17 renji7575 ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező..

Itt kb minden válaszolónak igaza van.

Ha nem részletezed nem tudjuk mit javasoljunk.

Iratott már veletek dolgozatot a tanár annak ellenére hogy vettétek volna az anyagot? na itt ugyanez a helyzet..

Amugy ha annyi gondja van otthon akkor kérdezd meg tőle hogy van-e kedve kicsit hozzátok költözni.

De mivel a korodat nem mondtad el így nemtudjuk hogy kiskorú vagy, vagy esetleg albérletbe élsz egy élettársal vagy vmi.

a leirtak alapján kiskorú.

Ha eltudod intézni hogy a bnőd hozzád költözhessen amíg az események zajlanak addig talán kicsit megnyugodhatna.

persze ez se mehet örökké.

Ha segíteni akarsz neki akk tedd ezt. Ha azt szeretnéd hogy ezt magátol heverje ki akkor hagyd még hozzászokik az eseményekhez. nemtom segítettem-e ezzel de részemröl ennyi.

[Ha máskor úgy teszel fel egy kérdést hogy nem részletezed nembaj ha elküldelek egy melegebb éghajlatra?:D]

2012. aug. 26. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!