Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az Ildikó név?

Tetszik az Ildikó név?

Figyelt kérdés
Mi lehet a jelentése?
2009. júl. 25. 03:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon szép név
2009. júl. 26. 15:39
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

nekem is van "uncsitesóm" Ildikó.

Őt sem szeretem és a neve is szörnyű

2009. júl. 27. 19:24
 13/22 anonim válasza:
56%

Engem pont így hívnak (: nekem úgy naggyából tetszik xD

Kitateki a japán megfelelője - legalábbis én így raktam össze a japán abc-ből. xD meg lehet becézni..xD.. írnék egypárat..

Ildi, Ildy, Ildí.. (xD), wIldy (a wild az wad németül) AvrIldi (hát ez az énekesnőből Avril Lavigne-ből jött xD) Diíí, Didó, Lidó, Ildi-Bildi, Lidó...stb.

2010. márc. 6. 23:54
 14/22 anonim válasza:
vad*
2010. márc. 6. 23:54
 15/22 anonim válasza:
a Lidót 2x írtam, mindegy xDdD
2010. márc. 6. 23:56
 16/22 anonim válasza:
100%

Engem így hívnak, és nagyon szeretem a nevem, főleg becézve! :D (Ildi, Ildike, Ildus, Ilduska...) :)

Szerintem szép név. Ildikóként komoly, becézve meg aranyos. És nekem egyáltalűn enm fűződik rossz emlékem az Ildikhez, akárkit ismerek Ildit, csak jót tudnék róla mondani. (egyedül egy fura nő van aki Ildi ×D) a többi rendes. :D

2010. szept. 11. 18:36
 17/22 anonim válasza:
Engem Ildikónak hívnak és nem szeretem a nevemet!Az Ildi az talán még elmegy valahogy,de ha Ildikónak mer hívni valaki,akkor nagyon bedurran az agyam!!!
2010. szept. 14. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az Ildikó nagyon szép komoly név és tetszik, mert magyaros, ha Ildinek becézik akkor már vidámabb aranyosabb.Az Ildike meg a többi becézése nemtetszik, mert elvesz abból a szép komoly névből valamit, amitől olyan szép :D
2011. febr. 12. 19:29
 19/22 anonim válasza:
En Ildiko vagyok. Szeretem a nevemet most,gyerekkoromban nem szerettem. Iko en ezt a becezeset szeretem. Es en is barmilyen ildikot ismerek mindegyik nagyon kedves nekem edesanyam is ildiko szerintem jo vev klassz....
2013. dec. 7. 23:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Engem így hívnak, utálom, mert aki még nem látott a nevem miatt az hiszi, hogy öreg vagyok. Meg nem is illik hozzám, ez egy komor, komoly név, én meg kedves vicces szeleburdi vagyok.
2015. máj. 26. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!