Mit gondoltok az Ildikó névről?
Az összes Ildikó ismerősöm nagyon nagyra van magával, elég kétszínű, intrikus, nem riadnak vissza a hazugságtól sem, ha ezzel előnyt kovácsolhatnak maguknak. Számítóak, pénzéhesek, törtetőek.
Tényleg nagyon érdekes, hogy az ÖSSZES Ildikó ismerősöm ilyen, kivétel nélkül.
Én is Ildi vagyok, nem vagyok se rafinált, se gőgös :D. Szerintem ez a része nem név függő, hanem neveltetés, és valamennyire örökletes.
Én magam amúgy kicsit utálom a nevem, a teljes nevemet "Ildikó", ha lehet sehol nem használom (pl. iwiw, meg hasonlók). Csakis hivatalos dokumentumokba írom ki teljesen.
Igazából nem is tudom, h miért utálom...talán mert annyira szokványos név, jobb lenne valami különlegesebb :D.
Nekem, ha lányom lesz, tuti nem lesz mindennapos neve...
ma 21:45
Megerősítem!
Eddig 2 Ildikó ismerősöm volt, mindkettőre illik, és egyik sem volt valami szép látvány.
Ildikó = Viziló
Utolsó vagyok, aki Ildi...az előttem szólónak üzenem, h ismerj meg engem :D, én nem vagyok törtető és pénzéhes sem...és most ezt nem azért mondom, h öntömjénező legyek. Az egom kicsi, teljességgel utálom magam és a kinézetemet is.
Az én ismerőseim engem segítőkésznek, és kedvesnek tartanak...bár annyi talán igaz a nevemről (legalább is ezt olvastam...), h hirtelen haragú, de hamar bocsájt meg. Számtalanszor átéltem, h hirtelen lettem dühös, de hamar meg is bocsájtottam :)...Kérdezzétek csak párom :D
csúúnyák
a nyelvtantanáromat igy hivják, olyan mint a zsiráf 2 hétig ua a gatya szokott rajta lennixD undoritó 1 nőszemélyxDwwew
Nekem egy nagyon jó barátnőm Ildikó. Nem rendelkezik egyik negatív tulajdonsággal sem, amit itt felsoroltatok :)
150centi és 40kiló kábé. Szóval az Ildikók nekem picik és törékenyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!