Kezdek beleszeretni a párom testvérébe?
Figyelt kérdés
Az a szomorú helyzet, hogy egyre jobban tetszik nekem a párom öccse és nem tudok ez ellen mit tenni. Most biztosan mindenki elítél engem. Eléggé kezd ellaposodni a párommal a kapcsolatunk, már egy éve dolgozom rajta, hogy jobb legyen, de úgy érzem hiába, csak a megszokás maradt, már csak úgy szeretem mint valami nagyon jó barátot... Ezt leszámítva egyébként elég jól elvagyunk. Egy nagy családi házban élünk hárman(én, a párom, a párom öccse) a szülők meghaltak. Imádok ezekkel a fiukkal lenni. Sajnos kezdek beleszeretni a testvérébe, egyre férfiasabb, karakteresebb az arca, kék szeme, fekete göndör haja van, gyönyörű mosolya, nincs barátnője, csak a munkájának él jelenleg, 30 éves, nagyon rendes, kedves és én kezdek oda lenni érte. Eleinte azon kaptam magam, hogy várom haza a munkahelyéről, és mindig örülök ha látom. Mindig mosolygunk ha összetalálkozunk. Tegnap este sírtam miatta. Talán az lenne a legjobb ha elköltöznék és otthagynám a páromat... Szerintetek mit csináljak? Szenvedek, úgy érzem nem bírom már sokáig. 25/N2012. aug. 24. 10:51
11/14 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez azért esett meg veled, mert a párodat nem szereted igazán, őszintén. Gondold át az egészet, hogy mit is szeretnél valójában.
Ha a pároddal szeretnél maradni, akkor igenis össze kell szedned magad, és el kell felejtened a testvérét.
Még ha el is mondanád a testvérének, hogy mit érzel iránta, nem is biztos, hogy ő ebbe belemenne, úgy értem szerinted ő is oda van érted? Mert lehet, hogy tényleg kedve téged, de semmi több, nincsen mögötte érzelem!?
Én tehát két dolgot tennék, vagy maradnék a párom mellett, és minden erőmmel azon lennék, hogy boldogok legyünk, vagy pedig szakítanék.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ő érez-e bármit is irántam. Azt észrevettem, hogy megnéz mint nőt, de ennyi. Semmit sem mutat ki felém. Szerintem a tesója párja neki tabu és van egy olyan érzésem, hogy nem jönne össze a tesója exével... Valószínű, hogy elköltözöm, mert nem bírom így. A páromnak elmondom, hogy már nem szeretem és vége, a tesójának meg semmit sem mondok, ha belehalok akkor sem, a büszkeségem nem engedi.
2012. aug. 24. 20:45
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2012. aug. 24. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!