3. évfordulóra program tippek?
Figyelt kérdés
Mindketten 18 évesek vagyunk! ( :2012. aug. 23. 01:26
11/14 anonim válasza:
6. os vagyok, én is minden nap főzök, jól is nézne ki, ha nem főznék, mert a férjem és a fiam is nagyétkű. Évfordulóra ünnepi volt az ebéd, különleges, ami ritkán van, ezért volt más.
12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha nem írod le, hogy mit csináltatok az elmúlt pár napban, magunktól honnan kéne tudnunk?
13/14 anonim válasza:
18 évesen nem gyerekek... Én 16 éves koromtól dolgoztam minden nyáron, 150-200 ezer forint mozgott az egy nyár alatt megkeresett fizetésem. Ebből nyugodt szívvel el tudtam menni wellnessezni még úgy is, hogy a párom részét is én álltam, hisz meglepetés volt. A párom meg eleve dolgozik már egy ideje, így ő is viszonozta már ezt, ő születésnapomkor szokott meglepni egy-egy ilyen hétvégével. De olyan is van, hogy előre megbeszéljük, és a szállást felesben fizetjük ki. Változó. Szóval ha megengedhetitek magatoknak, akkor menjetek el valahová. Kuponos oldalakon nagyon kedvező áron hozzá lehet ilyen hétvégékhez jutni 3-4*-os szállodákban, félpanzióval. Mi is minden évben más helyre megyünk, de mi évfordulótól függetlenül is szoktunk, egy évben nagyjából 3-4-szer. Ezek nagyon feldobják a kapcsolatot, hisz új helyeket fedezünk fel együtt, kirándulunk sokat, és kiszakadunk a hétköznapokból. Ja és én ilyen alkalmakra, mint a szülinap, karácsony, névnap, évforduló, stb. mindig beújítok egy új szexi fehérneműt, amiért igencsak hálás szokott lenni... :) 19/L
14/14 anonim válasza:
Mi is wellnessezni megyünk, novemberben leszünk 2 évesek. Ő még nem tud róla. :)
20L, ő 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!