Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan felnőtt akit...

Van itt olyan felnőtt akit még a szülei tartanak el?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan aki már kijárta a sulit. Ha van akkor miért alakult így? Szülők véleménye is érdekel mit tennétek ha mondjuk a 25 éves gyereketek még nem lenne képes önállóan szinte semmire?
2009. júl. 24. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A bátyám 29 éves és még mindig anyuék tartják el.

Bár ő alapból nem egyszerű eset. Járt több helyen is fősulira de egyiket sem fejezte be. Az egyik fősulit azért hagyta ott mert ott "kommunisták" a tanárok.

Anyuék már nagyon szenvednek attól, hogy nem akar elköltözni otthonról..:(

2009. júl. 24. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ittvagyok én :S

21vagyok, már kijártam a sulit, most épp egyetemet végzek levelezőn. csak pár hete találtam melót, a fizetés se annyi, hogy házbérbe menjek, és a tandíjra is fussa. a szüleim nem zavarja ez (engem annál inkább), errefele a legtöbb korombeli emberke is hasonló cipőben jár

2009. júl. 24. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsém volt. Mindkét fiam olyan iskolába járt ahonnan kikerülve rögtön találtak munkát. Az egyik már elköltözött, a másik velünk él, de abszolút nem zavar. Nem kérünk tőle hozzájárulást.
2009. júl. 24. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
tesóm 22 és még itthon lakik. (ha nem a barátnőjénél van) most végzi a fősulit, a barátnője meg most végezte el az egyetemet. remélem utána elköltözik. :DD
2009. júl. 24. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Én 29 éves jogász vagyok. Félidős melóm van, havi 75 ért. Esélyem sincs önálló életre....rengeteg korombeli diplás jár ebben a cipőben. Ősszel egy óceánjáróra megyek dolgozni havi 750 -ért.. hajrá értelmiség gyerünk tanuljatok..
2009. júl. 24. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Á, ez mind semmi! A bátyám 33 éves, az anyukánkkal él, ketten egy házban. Anyukám tartja el, nem kér pénzt semmiért, bátyám otthon volt eddig szinte egész nap, két hónapja keresett végre munkát magának. Elköltözni nem akar, neki így kényelmes, nincs barátnője. Hétköznap együtt vacsiznak, hétvégén anyukám reggelit készít neki(bundás kenyér, tükörtojás stb...), ebédelnek, vacsiznak, anyu tortát, sütit készít hétvégenként neki. Mint gyerekkorunkban. Anyukám csüng rajta, bátyám viszont.

Egy évvel vagyok fiatalabb a tesómnál, a férjemmel most várjuk a harmadik babánkat. Nekem egy kissé morbidnak tűnik a kapcsolatuk.

2009. júl. 24. 15:59
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Hát így leírva nekem is annak tűnik...
2009. júl. 24. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Expárom 30 lesz,őt is a szülők etetik és biztosítanak a feje fölé tetőt,köszönömért!

Az öccse 28,őt is a szülőkkel él,a feleséggel és a gyerekkel.Saját konyhát vezetnek "nagyjából",de a rezsiköltségbe nem szállnak be.

A 3. fiú 19 még suliba jár igaz,de ennyi bukás után neki se jósolok fényesen induló jövőt!!!

2009. júl. 24. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:

A jogászhoz hasonló terveim vannak nekem is: én jővőre államvizsgázom (nyelvszakos bölcsész-tanári diploma), diploma után én is vagy óceán vagy folyami hajóra megyek melózni, ahol (terveim szerint) 3 év megfeszített munka vár, de a fizetésemet félre tudom tenni, mert teljes ellátást kapok. eszem ágában sincs itthon hónapokat vagy akár éveket elvesztegetni arra, hogy állás után járjak, legjobb esetben is kapnék egy szánalom frissdiplomás minimálbért. a hajón ennek a 4-5szörösét is megkereshetem. egyelőre engem is eltartanak, amit borzasztóan szégyellek, de az egyetemi szakom mellett képtelenség fixen 8 órában dolgozni. mire el tudom majd kezdeni az életemet, azaz lesz saját egzisztenciám, 27-28 éves leszek.

(23 L)

2009. júl. 25. 03:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 30
dec. 1. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!