Hány éve és hány éves korodtól tart/tartott igazi jó barátságod?
3-13éves korunkig... aztán azóta is szomszédok vagyunk, mégsem tudunk egymásról már régóta semmit...
viszont jelenleg 8 éve a férjem a legjobb barátom...vele mindent megbeszélek...megbeszélünk... :) 28/nő
16 éve, amióta "megszülettem". Egyáltalán nem emlékszünk az első találkozásunkra, valószínűleg még kisbabák voltunk. A szüleink nagyon jó barátok, így együtt nőttünk fel. Nem csak ő, hanem az egész családja olyan nekem, mintha a második családom lenne. Szerintem ő is így van vele.
Ha nem lenne, akkor én sem lennék.
Hálistennek 2 ilyen barátnőm is van :)
Az egyiküket 14 éve ismerem,és körülbelül 8-9 éve vagyunk nagyon jó barátnők :)
A másikat pedig 10 éve ismerem,és olyan 7 éve vagyunk amolyan legjobb barátnő félék :)
Remélem,mind kettő kapcsolat még legalább eddig volt tartani.
Sajnos volt már olyanban részem,hogy valakivel 6 éven keresztül nagyon jó barátnők voltunk,és mára már csak köszönő viszonyunk van.
Köszönöm szépen a válaszokat.Megmondom őszintén nem gondoltam/gondoltuk volna hogy ennyi hosszú igaz barátság van, főleg nem gyerek kortól tartók (ugye ott a külön iskolába kerülés, vagy egyik fél családalapítása kritikus pont szokott lenni.)
Mi 6 éves korunktól, az első találkozástól vagyunk nagyon jó barátnők, inkább testvérek.Immár ebben a hónapban 16. éve.Eleinte szomszédok voltunk, így ismerkedtünk meg, amikor a szomszédjukba költöztünk.
Tényleg az első perctől nagyon jóba vagyunk mi ketten az azonos korunk miatt a legszorosabb viszonyban, de a két nővérére is úgy tekintek mint saját nővéreimre, és az anyjára is mint pótanyámra (mivel sokat dolgozott az édesanyám, így sokszor be is töltötte valóban ezt a szerepet).Sok mindent átéltünk mi ketten együtt és külön is, voltak kisebb megszakításunk anno a kapcsolatunkba, új suli miatt, meg volt olyan is hogy konkrétan életveszélyesen fenyegettük egymást, de végül ezeket is átvészeltük, és még másnál egy ilyen törésnek nyoma marad, nálunk semmi nyoma a múltnak.
Szóval a kapcsolatunk ugyan olyan szoros maradt, a történések ellenére, meg már szomszédok sem vagyunk, illetve én már családot alapítottam.
Szóval épp ezt beszéltük hogy már régóta, és gyerek korunktól tart ez a barátság, és a környezetünkben ilyet egyáltalán nem tapasztaltunk még.
De jó tudni hogy van sok ilyen.
Mindenkinek további hosszú és töretlen barátságot kívánok!! :)
22L
Legjobb barátnőmmel 10 éves korunkba lettünk jóba, azóta is ő a legjobb barátnőm, 35 évesek vagyunk, tehát 25 éve.
Nem járunk össze hetente, mindkettőnknek van családja, gyereke, de azt hiszem, mindent tudunk egymásról, és jóban-rosszban számíthatunk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!