Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Feledhető cselekedet?

Mit tegyek? Feledhető cselekedet?

Figyelt kérdés

A barátomnak írt sms-t az egyik "haverja".

De kiderült hogy nem is a haverja hanem az exe írt neki, csak álnéven volt beleírva a telefonjába!

Az állt benne: " Ha ráérsz csörögj!"(kicsit mézesmázasabban)

Eléggé megzavart a dolog és most nem tudom mit tegyek!

Ráadásul az exe is tudott erről a dologról,hogy titokban megy az egész, és beszéltek is telefonon, sms-eztek.

A barátom azt mondta csak arról érdeklődött hogy miújság..

És hazudott nekem hogy a haverja írta az sms-t amikor rákérdeztem.Ezek után nem nagyon tudom mit higyjek..

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

Üdv.

Ui: Másfél éve vagyunk együtt.

2012. aug. 21. 21:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem tőle hogy ő mit tenne a helyemben!

Tudtam a válaszát: ő szakítana velem!

2012. aug. 21. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Látod, itt van a kutya elásva. Akkor most mit vár tőled? Ez olyan hülye elyzet, ezért én még külön be lennék rágva rá. :S
2012. aug. 21. 22:33
 13/15 A kérdező kommentje:

Én is ideges vagyok és szomorú egyben.

A szerelem sajnos vakká teszi az embert!

És én nagyon szeretem!

Bár ne lenne ez a probléma,minden olyan jól működött eddig!

Ha egy kapcsolatban szünetet tartanak az a kapcsolat halálra van ítélve?

2012. aug. 21. 22:41
 14/15 anonim ***** válasza:
igen, remélem ezek után még nem ő kért szünetet...mert akkor szkítani akar, meg ha ilyet mondott, h ő szakítana a helyedben, akkor sztem azt akarja, h te tedd meg, sztem ne pazarold rá az idód, mert nem szeret igazán
2012. aug. 21. 22:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem ő kérte a szünetet,én gondolkodtam rajta.

De szerintem utána nem lenne olyan mint előtte,bár ezután a probléma után sem lenne olyan.

Remélem találunk valami értelmes megoldást!

Köszönöm a segítséget!De most megyek elteszem magam holnapra! Előre jóéjt neked is!

2012. aug. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!