Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósom rendszeresen...

Az anyósom rendszeresen kölcsönkér havonta pénzt?

Figyelt kérdés
Az anyósom rendszeresen kölcsönkér havonta pénzt, majd meg is adja, a családjukba három keresőképes van, de egyik sem dolgozik, mégis havonta több pénz bejön nekik mint nekünk (nyugdíj, segély), de most már nem adtam pénzt, és még nekem kell magyarázkodni, és én vagyok a szemét, szerintetek is? Hogy jöhetek ki ebbol jól?
2012. aug. 21. 19:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az mind1, hogy megadja vagy nem. Nem kell megindokolnod miért nem adsz. Nem vagy köteles, főleg, hogy ti sem vagytok milliomosok. Ahogy írtad, menjen dolgozni, vagy ossza be azt, ami van.
2012. aug. 21. 21:28
 12/12 yuda ***** válasza:

Egy darabig nehéz csak, utána hozzászokik/leszokik róla.

Fontos akkor, hogy következetesen kitarts és ne adj. Tanulják meg beosztani a pénzüket, persze ezt ne mond, mert összevesztek.

Amit viszont mondj, és ez fontos, hogy ne kezdj el semmiképp hosszasan magyarázkodni, se ne legyél bőbeszédű. Fogd a lehető legrövidebbre.

Mond pl, hogy nem adsz, mert felélitek mindet.

Újra mondom, ne magyarázkodj hosszan,mire költitek sőt ne magyarázkodj egyáltalán.

Minden hónapban egyre könnyebb lesz, de csak akkor és csakis akkor, ha kitartasz és következetes leszel. Ha újra adsz, akkor megegyengül a rendszered.

El ne felejtsd megbeszélni pároddal, nehogy majd ő meg adjon :D

2012. aug. 21. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!