Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom mostanában elkanászodott...

Párom mostanában elkanászodott, azt mondja küldjem el, hogy megtanuljon értékelni. Hogyan oldhatnám meg ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Én nem akarom,hogy elmenjen,mert eleve alapból. Együtt élünk 5 éve és Vele akarom leélni az Életem,elvileg ez visszafelé is így van.De mostanában meg van őrülve(->hogy az Ő szavaival éljek),szabadságra vágyik és megy is állandó jelleggel,újra összejár a régi rossz bandájával...Azt mondja szabadulni akar ettől az egésztől,mert utálja Magát amiatt,hogy ennyire nem törődik Velem és hogy nem érti mi van Vele,de most erre van szüksége és bár nagyon szeret,Rám nincs.Viszont látja és érzi,hogy Én ebbe tönkre megyek,ezért mondogatja ezt,hogy küldjem el,mert nem akarja azt,hogy Én szenvedjek mellette és úgy akar visszajönni,hogy újra értékelni tudjon.

Remélem érthető,amiket leírtam,de írok még,ha valami nem világos.

Én olyan megoldást szeretnék találni,amiben nincs benne a szétköltözés.Vannak alternatíváim,de előbb kíváncsi vagyok,Ti hogy, illetve mivel próbálkoznátok!?

Köszönöm szépen!

2012. aug. 21. 11:57
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Miért, ha bezárom a szobájába, az jobb? Amúgy meg a párod, nem a gyereked, hiába is próbálsz úgy állni hozzá. Ha pedig így állsz hozzá, akkor ne csodálkozz ha el akar menni. Gondolom anyja már van egy.
2012. aug. 21. 14:03
 22/45 anonim ***** válasza:

Én leülnék vele és elbeszélgetnék. Nem írtad, hány évesek vagytok, de számomra eléggé gyerekesnek tűnik a viselkedése. Azért egy párkapcsolat nem így működik, hogy ki-be sétálgatok. És amig Ő kiéli magát, Te várjál rá türelmesen? Ha majd lesz gyereketek, akkor is, mert úgy gondolja?

Ha bízol benne, adjál neki nagyobb szabadságot, de nálam már ez nem férne bele. De azért azt tisztáznám, hogy meddig gondolta azt, hogy haverokkal lóg, mert azért hónapokig/évekig nem élnék így, mert ez nem párkapcsolat.

2012. aug. 21. 14:38
 23/45 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!Köszönöm a válaszod!

Pont ezt nem várja már el,hogy amíg Ő "kiéli" magát,addig Én várjak Rá türelmesen,ahogy ezt Te is írtad.Ma azt mondta hogy amíg Ő ilyen életet él(mert most épp erre van szüksége,30 éves)addig nem akarja,hogy szenvedjek mellette.Én meg azt mondtam,mellette akarok lenni akkor is,ha Ő épp "lent van",Ő meg erre:"De Én nem akarom,hogy mellettem légy."És azt is mondta,nem tudja miért van ez és hogy nagyon szeret.

Annyira fájnak ezek a szavak,pedig tényleg csak arra megy ki az egész,hogy nem akarja,hogy szenvedjek.Meg abból jön ez az egész,hogy nem Önmaga!

De akkor micsináljak,hogy ne szenvedjek? Muszály ezt mutatnom majd,hogy nem szenvedek.Hagyom had menjen,nem kérdezek,nem sírok előtte stb.

"De azért azt tisztáznám, hogy meddig gondolta azt, hogy haverokkal lóg,"->azt mondta,ez úgy érzi eltarthat 2 hónapig is.Tehát nem olyan nagy távlatban gondolkodik.

Na?

2012. aug. 21. 14:56
 24/45 anonim ***** válasza:

Előtted író vagyok.

Ha megbízol benne, várd ki azt a 2 hónapot, de ez azért elég gyerekesnek tűnik 30 évesen.

Azt írtad, hogy nem akarja, hogy várj rá. Akkor mit akar pontosan? Szétmenni és majd kiderül, hogy mi lesz? Vagy mit? Ha Te szereted, akkor túl nagy különbség nincs abba, hogy együtt vagytok és úgy szenvedsz, vagy egy másik lakásba és úgy.

2012. aug. 21. 15:05
 25/45 anonim ***** válasza:
Most mit csinál, ami olyan fontos neki, de nem tudja abbahagyni? Drogozik vagy kocsmázik a haverokkal vagy szerencsejáték? Csak ezekről tudom elképzelni, hogy "lent" legyen valaki. Akkor viszont ne várj csodát, mert nem fog egyik napról a másikra leszokni bármiről is van szó. És ő tudja ezt jól, tudja, hogy minden párkapcsolat megsínyli, ezért akar megkímélni mindettől. Saját magát áltatja vele, hogy majd egyszer mikor kedve lesz befejezi, és visszajön, de akkor már bőven elkapja a gépszíj. Neked kell eldöntened, hogy képes leszel-e úgy is bevállalni őt, ha nem beszámítható.
2012. aug. 21. 15:20
 26/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm Utolsó!!!!Igen,az első gondolatod a jó,erről van szó.Örülök,hogy Valaki észrevette a háttérben meghúzódó,de valójában szerintem mozgatófonalat.S már igen eldöntöttem,hogy képes vagyok "Őt így is bevállalni"...

Teendő?

Köszönöm mégegyszer a figyelmedet!

2012. aug. 21. 15:38
 27/45 A kérdező kommentje:

24-es! Nem akar elhagyni és nem akar szétmenni,tehát a kapcsolatot felrúgni,hanem szerintem pont megmenteni akarja evvel,hogy elköltözik,hogy ne szenvedjek mellette,míg ebből az életformából nem tud kijönni.

S teljesen más Valaki nélkül szenvedni,mint Valaki mellett,ezt Te is tudod.S remélem lassan megérted,hogy miről van szó.

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget!

2012. aug. 21. 15:43
 28/45 A kérdező kommentje:

Ha számít leírom mi válthatta ki,hogy ebbe az életformába menekült,de szerintem ez nem számít,mert az okot,nem nagyon tudjuk kezelni,és szerintem az okozatot kéne.

Köszönöm.

2012. aug. 21. 15:52
 29/45 anonim ***** válasza:
"Én nem akarom,hogy mellettem légy" . Ezek után mi a kérdés? Ne álltasd már magad. Nem boldog. Ha az lenne nem mondana ilyeneket. Szenvedj csak, ha neked ez jó. Annyi buta nő van...
2012. aug. 21. 15:52
 30/45 anonim ***** válasza:

ez mind hülye kifogás a részéről! el akar hagyni de nem tudja h mert te így állsz hozzá. komolyan mártír akarsz lenni h megvárod amig kinövi? nem a gyereked,ahhoz ne hasonlítsd. látszik h nincs is gyereked eszedbe se jutna ilyen buta összehasonlítás. és még egy: nem azért írtuk többen h dobd ki mert pasiellenesek vagyunk. én spec komolyan házasságpárti vagyok,aki tűzbe menne a családjáért,de a párod EL AKAR HAGYNI! ez hülyeség h azért h ne szenvedj mellette! gondolom azt is mondta már h jobbat érdemelsz..

nézd sztem ez halott ügy és te homokba dugod a fejed,és nem teréz anya vagy,de ha az akarsz lenni,csak tessék. elpazarlod az éveidet és mire? egy pasira aki talán egyszer másképp gondolkodik majd?

ha csak annyi lenne h gondjai vannak,nem elhagyni akarna,hanem azt mondaná h ne haragudj rá,szeret és szeretne ebből kitörni de úgy érzi egyedül nem megy,fogjatok össze.

de ő azt mondja neki most arra az életre van szüksége,nem rád és hagyd elmenni mert te csak szenvednél/neki meg ez nyűg és bűntudata is lenne csak ezt nem teszi hozzá/

sajnállak h így kihasznál,és szomorú h ő meg ennyire gerinctelen

2012. aug. 21. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!