Párom mostanában elkanászodott, azt mondja küldjem el, hogy megtanuljon értékelni. Hogyan oldhatnám meg ezt a dolgot?
Én nem akarom,hogy elmenjen,mert eleve alapból. Együtt élünk 5 éve és Vele akarom leélni az Életem,elvileg ez visszafelé is így van.De mostanában meg van őrülve(->hogy az Ő szavaival éljek),szabadságra vágyik és megy is állandó jelleggel,újra összejár a régi rossz bandájával...Azt mondja szabadulni akar ettől az egésztől,mert utálja Magát amiatt,hogy ennyire nem törődik Velem és hogy nem érti mi van Vele,de most erre van szüksége és bár nagyon szeret,Rám nincs.Viszont látja és érzi,hogy Én ebbe tönkre megyek,ezért mondogatja ezt,hogy küldjem el,mert nem akarja azt,hogy Én szenvedjek mellette és úgy akar visszajönni,hogy újra értékelni tudjon.
Remélem érthető,amiket leírtam,de írok még,ha valami nem világos.
Én olyan megoldást szeretnék találni,amiben nincs benne a szétköltözés.Vannak alternatíváim,de előbb kíváncsi vagyok,Ti hogy, illetve mivel próbálkoznátok!?
Köszönöm szépen!
Tisztán és világosan leírtad, mivel a párod mondta, hogy Rád nincs szüksége. Kell ennél világosabb megfogalmazás ? Gyáva ahhoz, hogy elmenjen, azt várja, hogy Te dobd ki, ráadásul sajnáltatja is magát.
Ezek után tudod még tisztelni és szeretni ? Mert a kettő összefügg.
csak szted nem csal meg,hisz mint írtad,veled nem fekszik le.
szóval összegezzük: kapaszkodsz egy pasiba aki: megmondta h nem kellesz neki,újra szabad akr lenni és csavarog,nem fekszik le veled.
nos: ha aférjed és van gyereketek,és amúgy egy tök rendes ipse,és mondjuk 15 éve vagytok együtt és besokallt,akkor párterápia,ha nem akkor nyisd ki végre a szemed,legyen már benned tartás,és rúgd seggbe!!!! mi az h menjen el ha akar! hiszen akar!!! te nem akarod!
pakold szépen össze a cuccát és amikor ma hazajön,add a kezébe és mond h jó mulatást! semmi mást!
Nem mondtam ilyet,hogy nem fekszik le Velem,csak azok miatt a dolgok miatt,amiket csinál,nem kívánja már úgy a szexet sem.Lehet,hogy igazatok van,de adja Isten,hogy ne így legyen.Akkor kitalálok egyedül valami megoldást erre.
Nektek meg köszönöm szépen a közreműködést!:)
Tehát elküldenéd a saját gyerekedet,ha azt mondaná:Anya küldj el itthonról,mert mostanában rossz társaságba keveredtem és nem tudok Veled foglakozni...
Hm.:)
"Megfojtod a ragaszkodásoddal."->Épp ezért gondolkodom most abban,hogy leállok evvel és kap nagy szabadságot,akármennyire is nehéz lesz azt mutatnom,hogy nem ragaszkodom annyira...
"Menni akar, hagyd. Ha annyira szeretne nem menne"-> Én hagynám,de ezt csak mondja hetek óta és nem megy!Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!