Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem a nevemet,...

Nem szeretem a nevemet, kimondani is alig tudom (? )

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy hogy tudtak ilyen nevet választani a szüleim. A vezeték nevem ei-re végződik és a keresztnevem a-val kezdődik. A vezetéknevemben van rd, a keresztnevemben meg dr. Beletörik a nyelvem, utálom kimondani.

Még nem tudom megváltoztatni, de szerintem ha megváltoztatnám az rosszul esne a szüleimnek. Vagy nem? Van olyan köztetek akinek ilyen nyelvtörős neve van?

2012. aug. 21. 10:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha Erdei Adrienn, az tök jól cseng :D
2012. aug. 21. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, tök jól hangzik!:) Az Adrienn valóban kicsit komoly név, de találj ki valami becenevet, és kész:)
2012. aug. 21. 11:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szép neved van! Hidd el járhattál volna rosszabbul is, ismerek egy lányt Halál vezetéknévvel...
2012. aug. 21. 12:23
 14/21 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon nagyon nem tetszik. Jobb lenne ha legalább a vezetéknevem mássalhangzóra végződne.

A Halált még mindig könnyebb lenne kimondani :D

2012. aug. 21. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Ne bolondozz már, szépen hangzik, tényleg! :-)

Az én vezetéknevem meg rövid, és "nem jelent semmit" és soha senki nem tudja megjegyezni, (már ha megérti amikor mondom, főleg hogy mellé én meg raccsolok is..) mégsem változtatnám meg.

2012. aug. 21. 13:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Jaaa, én azt hittem valami hiper-szuper különleges kacifántos neved van. Én sem szeretem az Adriennt annyira, én is az vagyok, de ez van, megváltoztatni nem fogom.
2012. aug. 21. 13:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Még mindíg jobb mint pl az "Eszik Alajos" :) vhol hallottam, hogy van ilyen név is.. ><
2012. aug. 21. 13:51
 18/21 anonim ***** válasza:

3.vagyok

Ez a név tetszik,nekem olyan nőies is kicsit.Azt hittem én is,hogy valami teljesen fura neved van.

2012. aug. 21. 14:32
 19/21 anonim ***** válasza:
szerintem tökjó név, az "ei a" pedig nem zavarta Leia hercegnőt se :D
2012. aug. 22. 03:06
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a neved, tök jól lehet becézni. pl Adri: szerintem ez igy egyáltalán nem "komoly" :D
2012. szept. 1. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!