Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza nekem vagy...

Renji7575 kérdése:

Kinek van igaza nekem vagy neki? :@@@

Figyelt kérdés

Papámmal ma mentünk a komáromi gyógyfürdőbe.

Amíg papám el volt foglalva a termállal addig én mentem az úszómedencébe és gyakoroltam amit gyógyuszin kellett:D

Hanyatt úsztam és teljes erőmböl próbáltam haladni, feszegetni akartam a határaim és hírtelen bumm ütközök egy 50+os asszonnyal.

szerintem fejbevághattam:p:D

Egyetlen bajom hogy az a nyavajás szídta az anyámat-.-

neki áll feljebb hogy nem tért ki előlem.

((én nem láttam őt csak ő engem ő mellúszásban haladt én pedig hanyatt és ezt egymással szembe))

Szerintetek kinek van igaza??

neki hogy nekem kellet volna figyelni+káromkodás?

Vagy nekem mert tényleg nem láttam mert hanyatt úszva csak az eget meg a lábaimat kuksolhatom+majdnemkáromkodás a beszólás miatt):@@

Szerintetek??

2012. aug. 20. 21:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

összebarátkozás?? azt kétlem egy 16éves srác meg egy 50+ "nyanya" azért nyanyázom mert gyakran az idősebbek kioktatnak arrol amiröl ők kevesebbet tudnak mint én.

pl anyám.

nagyon bírom szeretni azokat akik felsőbbrendűeknek érzik magaukat a nagy tapasztalataikkal. meg a nagy mondásukkal hogy tegyem ezt tegyem azt és jó lesz-.-

olyan dolgokat javasolnak amiröl tudom hogy nekik se vált be.

nem feltétlen rosz az amit javasolnak de nem mindig látom értelmét/hasznát

2012. aug. 20. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:

neked mert te nem láthattad őt.

lehetett volna annyi esze hogy kikerül, magának okozta hogy fejbevágd

de azt nem értem mit keresett a te sávodban...meg általában egy elválasztott rész van olyan széles hogy ketten elférjenek...látja hogy te jössz, kicsit kerülhetett volna

mindegy, tök kár ezen rágódnod

2012. aug. 20. 23:15
 13/20 anonim ***** válasza:
A stílusodért egyszer remélem valaki jól szájbavág!
2012. aug. 21. 07:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer úgy jártam, hogy mentem szépen mellúszásban menetirány szerint (de nem olyan nyugdíjas, kint a fejem mellúszásban, hanem normálisan), és mögöttem jött hátúszásban egy férfi, beért és rám úszott... Mivel be volt dugva a fülem, nem hallottam, hogy jön, de ő biztos látta, hogy ott lubickolok, amikor bemászott a medencébe, mert az már a sokadik hosszom volt aznap és csak én úsztam abban a sávban, ráadásul volt másik üres sáv is. Miután majdnem megfulladtam, mondtam neki, hogy ha el akarja kérni a számomat, kérje el, és ne ússzon rám... Röhögött szegény, aztán átment másik sávba úszni. Meg persze bocsánatot kért, nagyon szégyellte magát. Én se haragudtam, de azért megijedtem, elég csúnyán félrenyeltem a vizet. Anyázhattam volna, de de attól nem kaptam volna jobban levegőt. Mindig szét kell nézni, hogy ki úszik a sávodban, hányan vannak, hogy úsznak, hogy az ilyet elkerüld, és akkor nem lesz baj. Ha meg mégis, akkor az a fontos, hogy nem sérült meg senki, és meg kell oldani, hogy ne ússzatok rá egymásra, lényegtelen, hogy kinek a hibája. Egy 50+-os nénit, ha leütsz a vízben, és valami baja lesz, nem szedsz ki egy könnyen, és még le is csuknak, vagy ha nem vagy 18, akkor a szüleidet veszik elő. A fenének se hiányzik ez, bármennyire is csúnyán beszél. Egyébként meg csodálkozom, hogy nem sípolt le az úszómester, hogy figyelj oda, mert hátúszásban is illik néha megállni és megnézni, hogy van-e előtted valaki, főleg, ha dugig van a medence, lényegtelen, hogy menetirány szerint haladsz. A legfontosabb, hogy vigyázni kell egymásra. 25N
2012. aug. 21. 09:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Mindig találkozhatsz ilyen szituval. Én általában a buszon szoktam mérgelődni, amikor megyek dolgozni(12 órás műszak), előtte majd egy órát buszozok. S sokan lesza*ják a másikat.Ők beülnek a nagy csomaggal egy kettes ülésbe, holott a busznak van csomagtartója. Ne foglaljon már el 2 helyet, a másik meg álljon fáradtan is.

Vagy amikor a sok agyatlan iskolás megy haza. Már délbe vége a sulinak, de szegények olyan fáradtak, hogy muszáj ülniük.

Remélem érted miért írom ezt.A Te korosztályodban is sok olyan van, aki felsőbbrendűnek érzi magát(csak hogy a te szavaiddal éljek). S amikor meghallom őket, hogy beszélnek, akkor csak mosolygok magamba, hogy nekik ez lenne a színvonal?Szegények.

2012. aug. 21. 10:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja lemaradt: Én se vagyok öreg, 28 éves. De nem fogok mindenkivel leállni vitatkozni. Max. elengedek egy megjegyzést hangosabban.
2012. aug. 21. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen a stílusod, nem csodálom, ha a "nyanya" felháborodott. Valószínűleg nem az volt a baja, hogy nekimentél, hanem még gondolom neked állt feljebb, hogy mit keres ő a te sávodban. Neked is figyelned kell, függetlenül attól, hogy jó helyen úszol-e vagy sem. Te a 16 éveddel könnyebben kikerülöd őt, mint ő téged. A hátúszás nem azt jelenti, hogy nem kell figyelned másokra.
2012. aug. 21. 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

Inkább olvasd a nyári kötelező olvasmányokat!

Jól tette az idős hölgy!

Nehogy azt hidd már, hogy tiéd az egész medence szaros 16 évesen .. pláne, hogy itt büszkélkedsz azzal, hogy jól odavágtál neki! Lényegtelen ki milyen sávban haladt,térj vissza a Földre

2012. aug. 21. 16:09
 19/20 A kérdező kommentje:

Akkor helyesbítek...

egy sávban úsztunk

de a sáv felében elfértem volna ha nem úszott volna a barátnője mellett. mellesleg megjegyezném hogy időreúszásra gyakoroltam ott nincs olyan hogy hátranézek mert rögtön secundumokat veszítek.

A stílusom azért olyan mert velem is olyanok voltak.

+a többi sáv is televolt és ha jóltudom az utólsóba valami úszócsapat gyakorolt.

remélem így érthető hogy nem az egész medencét akarom magamnak csak egy sávnak a felét ahol nem kell blokádok alá merülnöm.

2012. aug. 21. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Gyógyfürdőben ne gyakorolj időre.
2012. aug. 22. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!