Kinek van igaza nekem vagy neki? :@@@
Papámmal ma mentünk a komáromi gyógyfürdőbe.
Amíg papám el volt foglalva a termállal addig én mentem az úszómedencébe és gyakoroltam amit gyógyuszin kellett:D
Hanyatt úsztam és teljes erőmböl próbáltam haladni, feszegetni akartam a határaim és hírtelen bumm ütközök egy 50+os asszonnyal.
szerintem fejbevághattam:p:D
Egyetlen bajom hogy az a nyavajás szídta az anyámat-.-
neki áll feljebb hogy nem tért ki előlem.
((én nem láttam őt csak ő engem ő mellúszásban haladt én pedig hanyatt és ezt egymással szembe))
Szerintetek kinek van igaza??
neki hogy nekem kellet volna figyelni+káromkodás?
Vagy nekem mert tényleg nem láttam mert hanyatt úszva csak az eget meg a lábaimat kuksolhatom+majdnemkáromkodás a beszólás miatt):@@
Szerintetek??
de nagy problémád van...
de amúgy neked.
Ez annyira....nevetséges. Csupán véletlen volt, nem kell annyit rágódni rajta.
Bár azt megjegyzem, hogy én a helyedben tuti visszaszóltam volna valamit...
Talán azért nemszoltam vissza mert jól odavágtam neki és jólesett :DDDD
amúgy meg.. én a saját sávomba haladtam az a nyanya meg valaki mellett úszot.
tőlem várja el hogy hanyattúszásba szalalomozzak a pályán mert a tonnájával nem lehet könnyű kitérőmanővert csinálni :@@
nem kérek elnézést azért ami nem az énhibám:p
nemazért mondom.. de ha nem a saját sávjába jön akk nemtok micsinálni.
másrészt ha helyet se akar hagyni az mégérdekesebb mert egy blockádként foglalták a pályát.
Borzasztó ez a bunkó világ! Mi az, hogy kinek van igaza? Mindenki úgy úyyzon, hogy ne okozzon kellemetlenséget másnak, és ha mégis úgy van, akkor annyit kell mondani, hogy "boccs", és a másik azt mondja: nem történt semmi", és még egy mosoly mindkét részről, és kedves napod lesz. Így meg mindenki védi a maga igazát, vélt méltóságát, felsőbbrendüségét, jön a nyanyázás, meg gondolom, ő is tett pár odaillő megjegyzést, na és, akkor boldog ettől valaki??????
Én biztos szeliden elintéztem volna, meglehet az is, hogy összebarátkozás lett volna a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!