Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim utálnak, hogyan...

A szüleim utálnak, hogyan léphetnék le?

Figyelt kérdés
Annyi bajuk van és mindenért engem szidnak mindent rajtam töltenek ki..Még csak 15 vagyok, de már most elegem van inkább igáznék suli mellett, hogy eltartsam magam, de egyszerűen nem bírom már.Érzelmileg zsarolnak ma is volt ordibálás tépkedés meg minden csak azért, mert elmentem futni és nem ruhákat hajtogattam. Már nem bírom ...Az osztálytársaimnál lógók mint valami csöves csak hogy ne keljen itthon lennem...Most is itt sírok.Már arra is gondoltam szerzek valami huszonéves palit akihez odaköltözhetek? vagy hogyan léphetnék le?Tényleg várhatok még 3 évet?
2012. aug. 20. 17:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már bánom hogy nem hajtogattam össze elöbb csak ez most annyira fájt ...És mire jó ez nem szeretném megutálni őket.. de hát.. ajj de elegem van
2012. aug. 20. 18:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megbeszélni velük.
2012. aug. 20. 18:17
 13/19 anonim ***** válasza:

Megkértek valamire te pedig szartál rá-erre ők kicsit túlzásba estek. Ha lenyugodtatok,menj oda, kérj bocsánatot,és utána mond el, hogy neked is szarul esett ez.

Az én szüleim az ilyen dolgokat,úgy oldották meg,mikor nem csináltuk,amit szépen kértek, hogy utána ők sem csinálták,ha mi kértünk valamit,hamar beállt a rendszer.

2012. aug. 20. 18:25
 14/19 anonim válasza:
34%
"most is itt sírok" egy kis ruhahajtogatást kéne megcsinálnod ami alap dolog ennyi idősen és te vagy ki akadva? nem igázni kell hanem otthon segíteni!
2012. aug. 20. 18:44
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Ne foglalkozz a válaszolókkal ezek itt vezetik le a feszültséget. Ha nem írtad volna le a korodat akkor most itt ajnároznának. Mindig a legkisebbe a legkönnyebb belerúgni.
2012. aug. 20. 18:52
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Milyen szülő az, aki azt mondja a gyerekének, hogy utálja, és hogy tűnjön el otthonról??? Főleg egy vacak hajtogatás miatt. Ez annyira, de annyira nevetséges.
2012. aug. 20. 22:38
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy a kérdező eddig egész életében egy kisangyal volt, és most csakis emiatt a hajtogatás miatt hordták le. Gondolom, máskor is elengedi a füle mellett, amit a szülei kérnek tőle, ezért mondanak neki ilyeneket. Nem szép dolog ilyesmit mondani a saját gyereküke, de a gyereknek se lenne tőle semmi baja, ha előbb megcsinálná, amire kérik és csak utána menne el otthonról.
2012. aug. 20. 23:32
 18/19 szaffi123 ***** válasza:
Sajnallak:ss de 15 évesen sem hagytam h megverjenek..:s soha nem is bántotak.ritka volt mikor még kicsi voltam.de mobdjuk anyával élek ökiabàlni sem kiabál.amien ö velem én is olyan vele.amien ö én is olyan.megvagyunk.próbáld megbeszélni vel7k a dolgokat.bocsi a hibás íràsért.telórol írtam
2012. okt. 9. 11:44
 19/19 anonim válasza:
en a hejedben elmennék én is hasonlo hejzetben vagyok csak en mindent megteszek nekik es mar nembirom mert igyis h kitezsem a belem , igyis csak folpofoznak mert a multkor kiboritottam a vizkooldot a kocsiban mer apam odajott okoskodni es azert , ozt felpofoz meg ordit meg a mltkor anyammal orditott az mondtam h neorditson ozt ugyfelpofozott tobszoris h lila volt a fejem, de anyamse normalis pl.tegnap elmosogattam egy kanal csulasmaradt a tobbinem azt itt egy faszi aki apamhozjott most es siman beégetnek.namindegy en 2 ev mulva megyekpestre modelkedni ozt csa de apam hallanisem akar rola de nem érdekel!
2013. máj. 25. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!