Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 év korkülönbség sok?

4 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és a tavasszal megismertem egy 21 éves fiút(már dolgozik,de nagyon értelmes). Elég sokan mondták, hogy én még elég kislány vagyok hozzá, de végülis hozzáteszik, hogy ez az én dolgom.

Megjegyezném, hogy nem járok vele, egyenlőre csak barátilag találkozgatunk hétvégente.

Anyukám véleménye szerint nem illik hozzám(fényképről látta) és nem tetszik neki amit meséltem a bonyolult családi helyzetéről.

Nektek mi a véleményetek erről? Bármit meghallgatok, senkite sem fogok lepontozni.

Kérlek Titetek írjátok oda, hogy milyen nevűek és hány évesek vagytok!

2009. júl. 23. 18:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem sok. Én és a vőlegényem között 5 év van, 15 voltam mikor megismerkedtünk ő 20. Már 8 éve vagyunk együtt és nagyon szertjük egymást.

23/L

2009. júl. 24. 12:05
 22/22 anonim válasza:
És 12/l 16/f az sok?
2011. júl. 19. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!