Elsősorban nőknek tenném fel a következő kérdést: A Te férjed / párod szokott annyit inni, hogy kidőljön?
Tegnap is kiírtam, csak szerintem rossz helyre.
36 éves és nem tudja hol a határ. Itthon tudja - főleg, mert egyedül nem túl izgalmas lealjasodni - de ha vendégségbe megyünk akkor mindig kiüti magát. Tegnap már du 6-kor lefektették, mert nagyon részeg volt. Haza is hoztam, pedig ottalvós buli lett volna :(
2 hete szintén hamar kidőlt, kb este 8-kor.
Persze régen nem volt ebből baj, hiszen csak ketten voltunk, belefért a részegség, meg a hányás is. Most viszont már gyerekünk is van. Ha én kibírom, hogy csak 1-2 pohár italt iszok, ő miért nem? Rajtunk kívül még 4 ilyen párt ismerek, akik ezzel küzdenek. Hárman szintén kisgyerekes családok, a negyedik párnál már 12 éves a gyerek. A nők felnőttek, mióta gyerekük született, a férfiak viszont ma is olyanok, mint a 17 évesek. Ez normális viselkedés? Fogadjuk el? Ez másoknál is így van?
Ha jobban belegondolok, nem is ismerek olyan férfit, aki 2 pohár után meg tud állni. 1 olyan apukát ismertem meg múltkor, aki berúgott ugyan, de nem viselkedett csúnyán, nem kötekedett másokkal, nem szaladgált pucéran az udvaron, csak simán iszogatott, jó kedve volt és nem hányt!
Csak a te válaszaidat olvastam,de ez durva nagyon.
Páromat eddig kétszer láttam többet inni mint kellett volna,de akkor is a nagy meleg a szórakozóhelyen ami megártott,nem a mennyiség.És akkor sem jött ki belőle,csak kimentünk sétálni a hűvösre fél órát majd haza és kialudta.
Nekem tizen huszonkevés évesen se fért bele hogy hányásig igyon egy férfi,nemhogy később.
Nem vagyunk antialkoholisták,vacsi után mostanában 1-1 pohár sör,hétvégén koktélokat kevergetek,de mértékkel,töményet sosem.
azzal kezdeném, hogy én a 25 évem alatt egyszer sem láttam anyukámat részegen. és kínosan ügyeltem arra, hogy ő se lásson engem gyalázatos állapotban. számomra nagyon illúzióromboló lenne, ha ez történne.
amúgy sem vagyunk nagy piás család.
a párommal külön járunk szórakozni, mivel egyszer történt egy olyan eset, hogy nagyon berúgott, és csúnyán viselkedett velem. soha nem ütne meg, de verbálisan olyat kaptam, amit utána sokáig emlegettem. ő sajnos a bunkó részeg típus. én a szerelmes részeg vagyok :)
a fenti eset óta, ha együtt megyünk társaságba, sosem iszik pár sörnél többet, mert tudja, hogy milyen olyankor.
az a véleményem, h nem a megfelelő emberekkel barátkoztok. aki képes arra, hogy a saját gyereke szeme láttára talaj részeg legyen, az nekem nem apa/anya.
sosem innék egy sörnél többet a leendő gyerekeim jelenlétében. ne lássanak rossz példát.
ja, és egyszer történt olyan, hogy a párom nagyon durva állapotban jött haza részegen. dokumentáltam az eseményt, és megmutattam neki másnap. azóta nem hiszem, hogy túlzásba vitte volna az ivást. :)
Jobban meg kéne válogatni kikkel barátkoztok, főleg ha fogékony az ivásra a férjed. Úgy nehéz lehet neki megállni ha mindenki részeg. A barátom csak akkor iszik ha a bátyjánál van, mert ott szokás hogy állandóan isznak, nekik ezzel merül ki a szórakozás fogalma. Szerencsére ritkán megyünk. Nem normális dolog felnőtt embernek rendszeresen hányásig innia magát. Ha nem vezetünk mi is megisztunk 2-3 boroskólát vagy 2 sört, vagy 2 felest. Miért kéne 8at inni? Gyerekbulin berúgni nagyon gáz, és egyáltalán berúgni fölösleges. Ha csak úgy érzi jól magát akkor komolyabb baj van.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!