Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban nőknek tenném fel...

Elsősorban nőknek tenném fel a következő kérdést: A Te férjed / párod szokott annyit inni, hogy kidőljön?

Figyelt kérdés

Tegnap is kiírtam, csak szerintem rossz helyre.

36 éves és nem tudja hol a határ. Itthon tudja - főleg, mert egyedül nem túl izgalmas lealjasodni - de ha vendégségbe megyünk akkor mindig kiüti magát. Tegnap már du 6-kor lefektették, mert nagyon részeg volt. Haza is hoztam, pedig ottalvós buli lett volna :(

2 hete szintén hamar kidőlt, kb este 8-kor.

Persze régen nem volt ebből baj, hiszen csak ketten voltunk, belefért a részegség, meg a hányás is. Most viszont már gyerekünk is van. Ha én kibírom, hogy csak 1-2 pohár italt iszok, ő miért nem? Rajtunk kívül még 4 ilyen párt ismerek, akik ezzel küzdenek. Hárman szintén kisgyerekes családok, a negyedik párnál már 12 éves a gyerek. A nők felnőttek, mióta gyerekük született, a férfiak viszont ma is olyanok, mint a 17 évesek. Ez normális viselkedés? Fogadjuk el? Ez másoknál is így van?

Ha jobban belegondolok, nem is ismerek olyan férfit, aki 2 pohár után meg tud állni. 1 olyan apukát ismertem meg múltkor, aki berúgott ugyan, de nem viselkedett csúnyán, nem kötekedett másokkal, nem szaladgált pucéran az udvaron, csak simán iszogatott, jó kedve volt és nem hányt!

2012. aug. 20. 12:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Mivel nem várhatom el valakitől, hogy megváltozzon, nem választok olyan ember, akinek normális a részegség meg a hányás. Mert szerintem ez sehogy sem az. Sem gyerekkel, sem anélkül, sem párban, sem pár nélkül, sem férfitól, nem nőtől.
2012. aug. 21. 00:35
 32/37 anonim ***** válasza:
*sem nőtől
2012. aug. 21. 00:35
 33/37 anonim válasza:
100%
Huhh,nem olvastam a kommenteket,de én biztos nem lennék együtt egy ilyen emberrel.Mi a férjemmel jóformán antialkoholisták vagyunk,az évfordulónkon és a szülinapunkkor szoktunk meginni 1-1 pohár finom bort,annál nem többet.
2012. aug. 21. 01:11
 34/37 anonim ***** válasza:

Csak a te válaszaidat olvastam,de ez durva nagyon.

Páromat eddig kétszer láttam többet inni mint kellett volna,de akkor is a nagy meleg a szórakozóhelyen ami megártott,nem a mennyiség.És akkor sem jött ki belőle,csak kimentünk sétálni a hűvösre fél órát majd haza és kialudta.

Nekem tizen huszonkevés évesen se fért bele hogy hányásig igyon egy férfi,nemhogy később.

Nem vagyunk antialkoholisták,vacsi után mostanában 1-1 pohár sör,hétvégén koktélokat kevergetek,de mértékkel,töményet sosem.

2012. aug. 21. 09:06
 35/37 anonim ***** válasza:
Férjem még soha nem volt részeg és már nem is lesz! Egyszer volt picit spicces és egyfolytában szégyellte magát, Nekem kellett vígasztalnom. Pedig mi minden nap megiszunk egy pohár vörösbort és általában ketten egy üveg sört is. Vendégségben pedig kifejezetten mértéktartó úriember.
2012. aug. 21. 11:44
 36/37 anonim ***** válasza:

azzal kezdeném, hogy én a 25 évem alatt egyszer sem láttam anyukámat részegen. és kínosan ügyeltem arra, hogy ő se lásson engem gyalázatos állapotban. számomra nagyon illúzióromboló lenne, ha ez történne.

amúgy sem vagyunk nagy piás család.

a párommal külön járunk szórakozni, mivel egyszer történt egy olyan eset, hogy nagyon berúgott, és csúnyán viselkedett velem. soha nem ütne meg, de verbálisan olyat kaptam, amit utána sokáig emlegettem. ő sajnos a bunkó részeg típus. én a szerelmes részeg vagyok :)

a fenti eset óta, ha együtt megyünk társaságba, sosem iszik pár sörnél többet, mert tudja, hogy milyen olyankor.

az a véleményem, h nem a megfelelő emberekkel barátkoztok. aki képes arra, hogy a saját gyereke szeme láttára talaj részeg legyen, az nekem nem apa/anya.

sosem innék egy sörnél többet a leendő gyerekeim jelenlétében. ne lássanak rossz példát.

ja, és egyszer történt olyan, hogy a párom nagyon durva állapotban jött haza részegen. dokumentáltam az eseményt, és megmutattam neki másnap. azóta nem hiszem, hogy túlzásba vitte volna az ivást. :)

2012. aug. 21. 12:01
 37/37 anonim ***** válasza:

Jobban meg kéne válogatni kikkel barátkoztok, főleg ha fogékony az ivásra a férjed. Úgy nehéz lehet neki megállni ha mindenki részeg. A barátom csak akkor iszik ha a bátyjánál van, mert ott szokás hogy állandóan isznak, nekik ezzel merül ki a szórakozás fogalma. Szerencsére ritkán megyünk. Nem normális dolog felnőtt embernek rendszeresen hányásig innia magát. Ha nem vezetünk mi is megisztunk 2-3 boroskólát vagy 2 sört, vagy 2 felest. Miért kéne 8at inni? Gyerekbulin berúgni nagyon gáz, és egyáltalán berúgni fölösleges. Ha csak úgy érzi jól magát akkor komolyabb baj van.

21L

2012. aug. 21. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!