Miért nem érti meg a párom, hogy nem szeretem a részeg embereket?
Figyelt kérdés
Elég gyakran eljár bulizni a barátaival ahol rendszeresen talaj részegre isszák magukat. Nekem ezzel nincs gondom, amíg nem látom. Mehet nyugodtan, sose szóltam érte, de amikor hív, és én nemet mondok, akkor ki van akadva. Pláne most, mert szülinapja van. Tegnap volt neki, fel is köszöntöttem, kapott tortát, ajándékot, de ma mennek bulizni a többiekkel. Kérdezett nemrég telefonon, hogy mikor indulok hozzá (mintha nem tudná nagyon jól, hogy nem megyek), majd mondtam, hogy én itthon maradok. Megkaptam, hogy befásult szerencsétlen vagyok, mert nem vagyok képes jó képet vágni a szülinapjához. Mondtam, hogy tegnap jó képet vágtam hozzá, ma nem szeretném végignézni, ahogy a föld alá issza magát, ahogy eddig se szerettem. Nem járok máshova se szórakozni, maximum kávézóba, vagy ilyen helyekre ülök be, mert tényleg nem birom elviselni a részeg, vandálkodó embereket, és sajnos mindenhol beléjük futok, ezért nem járok fesztiválra sem, pedig sok jó koncertre eljuthattam volna már, de tudom, hogy a hajamat tépve rohannék el onnan 5 perc után. Ezt a barátom is tudja 4 éve, mégsem érti meg. Ő most lett 27 éves, én 19 vagyok.2012. aug. 19. 19:28
11/11 A kérdező kommentje:
Idő közben megkért, hogy költözzek hozzá, és azóta elmaradoznak a bulik is. Úgy néz ki, kezd benőni a feje lágya... :)
2012. szept. 24. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!