Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem miért szokott így...

A nővérem miért szokott így hívni? (Lent)

Figyelt kérdés

Van hogy amikor beszélgetünk akkor beleteszi azt hogy drágám, meg ilyenek.

18/L

2012. aug. 18. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9-es, szóval vagy nem becézzük, vagy hányásig becézzük? Nincs olyan, hogy amikor a nevedet mondaná, helyette azt mondja, hogy pl. kincsem?
2012. aug. 18. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, tényleg nem tudtad összerakni azt, hogy aki becéz, az szeret? Tényleg segítségre volt szükséged, hogy ezt az eszméletlenül bonyolult rejtélyt megfejtsd?
2012. aug. 18. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es! De van, de nekem alábbi mondat:

"Aki meg azt írja, hogy ettől idegbajt kap, azzal beszéljenek csak tőmondatokban. "

elég lenézőnek tűnt. Akkor én is megkérdezhetem, hogy miért nem lehet azt elfogadni, hogy van, aki nem becéz, van, aki hányásig becéz, van, aki az arany középutat választja?

2012. aug. 18. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!