Volt hogy már családtagokat azon kaptál hogy a neten rosszat tesznek?
Hát miért ne nézhetné anyukád a profilodat? Azért van fent, hogy mindenki megnézhesse :))
Egyébként ja, édesanyám mindig utánam nézett, sehova nem engedett. Aztán elköltöztem, két éve nem beszélünk, és még mindig normális ember vagyok :)
Apa múltkor bejött a szobámba, én kimentem inni, apa meg elolvasta a facebook üzijeim...:D Nincs előtte titkolnivalóm nagyon...jót röhögött a hülyéskedéseimen :D
19/L
Nekem csak apám van, és hála nem ért a számítógéphez. :)
Nem azért, mert én rosszat tennék, de szexmániás a "lelkem" és semmi kedvem ahhoz, hogy az én szobámban legyen neki jó.. (bár megjegyezném, hogy anno lebukott, hogy az ágyamba hozta valamelyik nőjét, megtaláltam a gumi papírt...)
Ez érdekes...
Mindenki megnézheti a profilodat, csak az anyukád nem?...
Pedig ő az egyetlen a Földön, aki biztosan nem akar neked ártani!...
De ha nem akarod, hogy bárki megnézze a profilod, akkor korlátozd le az oldalad : mindenre beállítható, hogy ki nézheti meg...
És minden ismerősödet beállíthatsz ehhez képest, hogy ki mit láthat az oldaladon...
''rosszat tesz'' milyen megfogalmazás ez?
Megnézi a profilod és? Az miért rossz? Főleg, hogy akár a legközelebbi cukros bácsi is nézheti csak anyud nem? Korlátozd le, hogy kik láthassák! Amúgy nekem az öcsém olvasta az SMS-eimet egyszer jót röhögtünk és elvettem tőle a telót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!