Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, hogyan...

Ti mit tennétek, hogyan reagálnátok ha a bátyátok le ribancozna?

Figyelt kérdés

Veszekedtünk és felhozta az egyik haverját aki nekem tetszett és olyanokat mondott, hogy "Tudom, hogy szívesen nyalogatnád a golyóit..Te is egy rohadt kis ribanc leszel, Egy rohadt kis ribanc vagy b@zdmeg szégyent hozol rám" Ezek után konkrétan köpni nyelni nem tudtam és csak annyit mondtam rá, hogy "Nem leszek az". Elég rosszul esett és most nem tudom mit csináljak ezzel..azóta nem beszéltünk

A kor nem tudom fontos-e de ő 21 és meg 16 a kérdéses fiú akiről szólt ez a vita meg 18-19 éves

Ami még fontos soha nem beszéltem azzal a sráccal csak bátyám legjobb haverjának a húgával vagyok jóban és vele beszélgettük, hogy kimennék hozzá(a lányhoz) és mivel a fiúval egy faluban laknak akkor ha találkoznánk akkor max csak nézném de köszönni meg stb biztos nem..Most a lányhoz nem mehetek és nem beszélünk a bátyámmal...

2012. aug. 17. 21:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Mert ok nélkül ilyet nem fog mondani a tesód, főleg hogy elvileg ugye ő nevel. (nem értem ezt hogy engedheti meg apukád)

Persze, egyértelmű hogy ilyet családtagnak (sem) mondunk, elég primitív dolog a bátyád részéről, csak jó volna ha ő is leírná, miért is mondd ilyeneket.

2012. aug. 17. 22:07
 12/30 A kérdező kommentje:
Mint írtam is vele élek..így hát, hogy a szülő mit gondol..az ebben az esetben eléggé elhanyagolandó mert mikor apa 4-6 hetente haza jön 1 hétre nem ezzel fogom őt idegesíteni..
2012. aug. 17. 22:09
 13/30 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg kamu, pár hete még a szüleid mindketten külföldön voltak, de ugyanilyen problémákat soroltál fel. A tesód nem a gyámod, apád kiskorúként nem hagyhatna felügyelet nélkül. Tesód nem az.
2012. aug. 17. 22:11
 14/30 A kérdező kommentje:

Rohadt nagy ok lehetett az, hogy tetszett a srác és azt mondtam a lánynak, hogyha jönne velünk szembe tuti meg sem tudnék szólalni..

Bátyám meg alapból utálja ezt a srácot..így hát..ezért is volt ez a véleménye..de ez szerintem akkor is sok...

apa nem tud mit csinálni..most jó, hogy van munka jól is keres nem kell aggódni semmi miatt..

bátyám nevelhet elmúlt 18..

2012. aug. 17. 22:12
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

13as komment

pedig sajnos muszáj lenne apukád tudtára hozni a dolgot, mert ez nagyon nincs jól így

16/30 anonim ***** válasza:
100%
Apádat csak ne sajnáld. Ha már sz.rik a fejedre, akkor 6 hetente igazán belefér hogy meghallgassa a problémádat, ha már nevelni nem nem nevel. Nincs az a pénz, amiért 2 félárva gyereket otthagyunk, úgy hogy az egyik kiskorú..
 17/30 A kérdező kommentje:
Én ide most írtam először..lehet másnak is van ilyen gondja de én nem írtam ide semmit csak most
 18/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell aggódni semmi miatt???!!!
2012. aug. 17. 22:13
 19/30 A kérdező kommentje:
18as..bocsánat!
2012. aug. 17. 22:14
 20/30 anonim ***** válasza:
77%
kérdező, 18astól nem bocsánatot kell kérni, hanem meg kell nyomni a kis piros stop táblát. de ezúttal megtettem helyetted...
2012. aug. 17. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!