Ti mit tennétek, hogyan reagálnátok ha a bátyátok le ribancozna?
Veszekedtünk és felhozta az egyik haverját aki nekem tetszett és olyanokat mondott, hogy "Tudom, hogy szívesen nyalogatnád a golyóit..Te is egy rohadt kis ribanc leszel, Egy rohadt kis ribanc vagy b@zdmeg szégyent hozol rám" Ezek után konkrétan köpni nyelni nem tudtam és csak annyit mondtam rá, hogy "Nem leszek az". Elég rosszul esett és most nem tudom mit csináljak ezzel..azóta nem beszéltünk
A kor nem tudom fontos-e de ő 21 és meg 16 a kérdéses fiú akiről szólt ez a vita meg 18-19 éves
Ami még fontos soha nem beszéltem azzal a sráccal csak bátyám legjobb haverjának a húgával vagyok jóban és vele beszélgettük, hogy kimennék hozzá(a lányhoz) és mivel a fiúval egy faluban laknak akkor ha találkoznánk akkor max csak nézném de köszönni meg stb biztos nem..Most a lányhoz nem mehetek és nem beszélünk a bátyámmal...
Mert ok nélkül ilyet nem fog mondani a tesód, főleg hogy elvileg ugye ő nevel. (nem értem ezt hogy engedheti meg apukád)
Persze, egyértelmű hogy ilyet családtagnak (sem) mondunk, elég primitív dolog a bátyád részéről, csak jó volna ha ő is leírná, miért is mondd ilyeneket.
Rohadt nagy ok lehetett az, hogy tetszett a srác és azt mondtam a lánynak, hogyha jönne velünk szembe tuti meg sem tudnék szólalni..
Bátyám meg alapból utálja ezt a srácot..így hát..ezért is volt ez a véleménye..de ez szerintem akkor is sok...
apa nem tud mit csinálni..most jó, hogy van munka jól is keres nem kell aggódni semmi miatt..
bátyám nevelhet elmúlt 18..
13as komment
pedig sajnos muszáj lenne apukád tudtára hozni a dolgot, mert ez nagyon nincs jól így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!