Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarhatja a családot a...

Miért zavarhatja a családot a nagy körkülönbség?

Figyelt kérdés
a barátom közel 20 évvel idősebb nálam. érdekes hogy sokan mondják hogy miért vesztegetem az időm egy idős pasira, de én úgy érzem hogy 20 év nem is olyan sok és nem vészes.
2012. aug. 17. 16:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"hát, van benne valami, de úgy érzem ő sem tervez velem a jövőbe"

Nem lehet, hogy épp ez zavarja a szüleidet? Így nagyon úgy néz ki a szitu, hogy a vén kecske örül, mert fiatal lánykát rendezgethet... Én sem lennék anyaként ettől elájulva.

2012. aug. 17. 17:42
 12/19 anonim ***** válasza:
43%

ennyi idősen, és ennyi korkülönbséggel én sem tervezgetném egy jövőt egy pasassal.

ha elmúlik a nagy szerelem, úgyis mentek 2felé, most élvezzétek, amíg van mit.

2012. aug. 17. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

egyetértek 17.42-vel. emellett biztos, h neked is van abban valami jó, h ennyivel idősebb a párod, különben nem csinálnád. szerintem rendben van. bár azzal vitatkoznék, h 20 év nem olyan vészes. 20 év sok, ezen nincs mit szépíteni. de ettől még működhet. pláne idáig-óráig :-) - és mivel ti se terveztek ennél tovább, hát egészségetekre.

amúgy mindenki másképp van bekötve. én a 40-en túli férfiak jelentős részét már idősnek látom, pedig elvileg korban passzolnának hozzám. de habitusban, gondolkodásmódban, kondiban mégsem. a negyvenesek többsége már nem túl aktív, nem igazán szeret eljárni sehova, berögözött szokásai vannak, nehéz kimozdítani. persze vannak, akik ennyi idősen is másképp élnek, nálam max ők jöhetnének szóba, de egy átlag negyvenes nem igazán

2012. aug. 17. 18:20
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
hat nem keves a 20 ev. en egy 15 evvel idosebb ferfival ismerkedem, es meg en is erzem hogy mar a 15 ev is majdhogynem tul sok, de majd meglatjuk mi lesz.
2012. aug. 17. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom csak öt évvel idősebb nálam, és eleinte a szüleim ezt is soknak látták. Amikor viszont rájöttek, hogy mind a ketten komolyan gondoljuk, semmi bajuk nem volt - illetve nincs - az egésszel. 17 éves vagyok, Ő 22, és már most előre tervezünk egy-két dolgot. Bár nem tíz éves távlatban, hanem úgy az elkövetkezendő öt évet. (:

Sosem szerettem az olyan kapcsolatokat, ami "csak úgy van", tehát nem látok benne jövőt. De ez csak az én véleményem. (:

2012. aug. 17. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Na tessék, engem apám simán odanyomna egy ilyen férfinek egy üveg koccintósért cserébe, még ha én nem is akarnám. :)
2012. aug. 17. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Azért gáz,mert pl az apám 22 évvel idősebb nálam.Neked nincs olyan érzésed,hogy apucival jársz?Nem beteg ez egy kicsit?Kiakasztóak ezek a mai nőcskék.23L
2012. aug. 17. 19:32
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
de ha egyszer tudod hogy nem akarsz tőle hosszútávon semmit, akkor minek vesztegeted rá az idődet? már nem azért mondom mintha le lennél késve bármiről, de sztem egy meddő kapcsolatot folytatni fiatalon is hülyeség. a nagy korkülönbség meg csak hab a torán.
2012. aug. 17. 20:04
 19/19 anonim ***** válasza:
38%
Minek vagy együtt egy olyan férfival akivel nem akarsz együtt lenni a jövőben? 25L
2012. aug. 17. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!