Miért zavarhatja a családot a nagy körkülönbség?
"hát, van benne valami, de úgy érzem ő sem tervez velem a jövőbe"
Nem lehet, hogy épp ez zavarja a szüleidet? Így nagyon úgy néz ki a szitu, hogy a vén kecske örül, mert fiatal lánykát rendezgethet... Én sem lennék anyaként ettől elájulva.
ennyi idősen, és ennyi korkülönbséggel én sem tervezgetném egy jövőt egy pasassal.
ha elmúlik a nagy szerelem, úgyis mentek 2felé, most élvezzétek, amíg van mit.
egyetértek 17.42-vel. emellett biztos, h neked is van abban valami jó, h ennyivel idősebb a párod, különben nem csinálnád. szerintem rendben van. bár azzal vitatkoznék, h 20 év nem olyan vészes. 20 év sok, ezen nincs mit szépíteni. de ettől még működhet. pláne idáig-óráig :-) - és mivel ti se terveztek ennél tovább, hát egészségetekre.
amúgy mindenki másképp van bekötve. én a 40-en túli férfiak jelentős részét már idősnek látom, pedig elvileg korban passzolnának hozzám. de habitusban, gondolkodásmódban, kondiban mégsem. a negyvenesek többsége már nem túl aktív, nem igazán szeret eljárni sehova, berögözött szokásai vannak, nehéz kimozdítani. persze vannak, akik ennyi idősen is másképp élnek, nálam max ők jöhetnének szóba, de egy átlag negyvenes nem igazán
Az én párom csak öt évvel idősebb nálam, és eleinte a szüleim ezt is soknak látták. Amikor viszont rájöttek, hogy mind a ketten komolyan gondoljuk, semmi bajuk nem volt - illetve nincs - az egésszel. 17 éves vagyok, Ő 22, és már most előre tervezünk egy-két dolgot. Bár nem tíz éves távlatban, hanem úgy az elkövetkezendő öt évet. (:
Sosem szerettem az olyan kapcsolatokat, ami "csak úgy van", tehát nem látok benne jövőt. De ez csak az én véleményem. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!