Baj ha valakit támogatnak a szülei? Kellemetlenül kéne hogy érezzem magam emiatt?
barátnőmmel együtt élünk albérletben, anyukámtól elég sok segítséget kapunk pl. fizette a nyaralásunkat most meg az angol órákat állja, meg vett nekünk mikrót TV-t meg mindenféle apróságot ami a háztartásba kell...
azért annyira nem áll jól, hogy autót vagy lakást vegyen nekünk csak ilyen apróságokban segít
nagyon sok ismerősöm lakást meg autót kap
barátnőmet zavarja de engem is kéne hogy zavarjon?
tesóm nincs apám fiatalon elhagyott, dolgozunk mindketten és levelezőn tanulunk
27F
köszi mindenki válaszát
az ő szülei nem tudnak segíteni semmiben sajnos ők is áldozatai lettek a válságnak és a hitel nagyon nyomasztja őket, ezért ha elmegyünk hozzájuk akkor csak eszünk ott és ennyi, de nincs ezzel baj nem is várok el semmit tőlük
az én édesanyám meg egyedül él, hitelmentes, átlagosan keres, és amiben tud segít és megveszi a szükséges holmikat de ennyi
csak tényleg sokat kaptam már anyától és nagyon hálás vagyok neki ezért csak a barátnőmet zavarja
ja és anyával nagyon jó a kapcsolatom imád minket főz is ránk hétvégente és soha nem hántorgat fel semmit nagyon önzetlenül ad és tesz mindent értünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!