Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van anyámból mit...

Elegem van anyámból mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elegem van anyámból mindig baszogat mindenért azért hogy annyit ülök a gép elöt meg minden az lenne a legjobb ha meghalna már a hülye életben már azon gondolkoztam hogy öngyilkos leszek az majd eszébe jutok nem törödnek velem ez nagyon fáj a mamára számíthatok mindig ő vesz nekem meg minden csak hogy a mama 1 hónapban csak pár napot van itthon elegem van nem is tudom hogy lehet egy szülő ilyen a gyermekével

Mindig engem basztat anya mert a tesóim a szentek mindenben fuu ki vagyok akadva már megpróbáltam 2 öngyilkos lenni felvágtam a kezemet de nem haltam meg sajnos

2012. aug. 16. 13:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb, ha meghalna? Úristen...!!! Hogy gondolhatsz ilyet?! Jajjh, de sok gondod van az életben, úristen... Azért akarsz öngyilkos lenni, mert anyukád rádszól, hogy ne gépezz annyit? Amúgy látom te se jártál nyelvtan órára.Ha segítenél neki a házimunkában vagy bármi más, és nem egész nap gépeznél, akkor nem csesztetne.Itt egyedül anyukádat sajnálom!
2012. aug. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!