Ebben az esetben elmennél a szülinapra?
anyósomról van szó,az a lényeg hogy amikor nekem volt a szülinapom és a névnapom engem senki sem köszöntött fel a szüleimen és a fián kívül.
most lesz a szülinapja és mondta hogy menjünk hozzá ünnepelni..és még TORTÁT IS SÜSSEK MÁR !!!
úristen hát mire???? mikor engem még telefonon sem hívtak fel, és mikor rákérdeztem annyi volt a válasz hogy ő nem foglalkozik ilyesmivel már,..
akkor én miért foglalkozzak az övével?...
mi legyen most????????
Le lett írva, hogy a legtöbben elmennének, de Neked ez nem tetszik, ezért tartom feleslegesnek a kérdést.
Gondolom nem ilyen válaszokra számítottál.
semmilyen válaszra nem számítottam.
ha elmegyek akkor minden évben ez lesz majd.
ha nem megyek akkor én vagyok szokásosan a szemét.
de lehet egy jó kedvemben felhívom és közlöm hogy nem megyek, !
kössz a válaszokat,
Nem mennék, ez kétoldalú dolog szerintem. Anyósomnak szerintem fogalma sincs, hogy melyik évben születtem, nemhogy a napról...nem is ünnepeljük. Én sem köszöntöm fel. Ő sem engem. A férjemnek szoktam szólni, hogy anyádnak ünnepe van, mert ő elfelejtené.
A helyedben sütnék egy tortát és vigye el neki a fia, te meg maradj távol az átlátszó "nincs jól, fáj a feje" kifogással.
Ha a férjed ezek után is menni akar (mégiscsak az anyja gondolom) akkor te is menjél, de ne süss tortát, csak jelenj meg, aztán ha kötözködik hogy mért nem sütöttél akkor szólj be neki.
Viszont ha a férjed is mérges az anyjára most emiatt, akkor egyáltalán ne menjetek, aztán pukkadjon meg. Én ezt tenném.
Ha már amúgy is rossz a viszony, akkor nincs veszteni valód. Az emberek nagy többsége nyalizik az anyósának, a későbbi unokák miatt.
Ha nem akarod, hogy besértődjön, egyszerűen játszd el, hogy elnézted az időpontot és már halaszthatatlan értekezleted/belépőd/meghívásod van valahol máshol. Esetleg kérd meg valamelyik barátod, hogy falazzon neked, pl valami kitalált "súlyos személyes krízissel", amit hát beláthatja, egyetlen igazi barát sem hagyat figyelmen kívül.
Menjél el és süss egy rossz tortát. Mondjuk citromosat, sok citrommal(citrompótlóval) és sóval. Aztán ha fanyalog akkor meg mondd azt hogy ő még ilyet sem sütött.
És volt egy jó ötlet, hogy tegyél rá egy tízessel több számos gyertyát. :)
Garantált a siker. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!