Ha kiderül, hogy egy apa és a lánya szexuális kapcsolatban vannak, akkor mit tehet az anya?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 10:49
11/19 anonim válasza:
Akkor ugyanaz a sztori, mint Woody Allen és a sárga nevelt lánya között. Ő el is vette feleségül azt hiszem.
13/19 anonim válasza:
Azon kívül,hogy undorodva továbbáll,semmit.
Mivel felnőtt ember mind a két személy,és vér szerinti rokoni kapcsolatba nincsenek,szerintem nem büntetendő.
Nekem is az a Woody Allenes dolog jutott eszembe...blöá.
14/19 anonim válasza:
nincs benne semmi, ha nem köti öket a vér! Jo, persze rossz lehet az asszonynak, de biologiai következményei nem lesznek!
15/19 anonim válasza:
Elvalik. Am tenyleg semmit.
De azert en kivancsi lennek, hogy hogy tud nökent tekinteni olyasvalakire akit 3 eves kora ota nevel? Ez furcsa.
Anno baby sitteltem az egyik fiu ismerösünket amikor 4-5 eves volt. Akkor en voltam 13. Mara tok jo pasi lett belöle, de eszembe nem juta "ugy" nezni ra. Hisz en vakartam ki a fosbol amikor tul sok zöldalmat evett a tejfölös husra. Inkabb mint egy öcsit ugy szeretem.
16/19 anonim válasza:
Azt teheti, hogy kirúgja azt a mocskos disznót úgy, hogy lába sem éri a földet.
17/19 anonim válasza:
a lányának nem volt normális családja és talán a nevelőapja se volt normális apja, csak "anya barátja". Ezek súlyos lelki problémákkal jár. Undorító. Elnyeri mindkettő a büntetését az élettől.
18/19 anonim válasza:
Előszőr is megszakítanám mindkettővel a kapcsolatot.
19/19 anonim válasza:
Figyelj azért ku.rvára nem mindegy!!!! Most akkor igazi vagy nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!