Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy társkereső oldalról miért...

Egy társkereső oldalról miért nem törli magát egy olyan férfi, aki pár évig ugyan használta az oldalt, de azóta párra talált és már 4 éve be sem lépett?

Figyelt kérdés

Ráadásul fénykép is van fent róla. Igaz nem közeli, nehéz is felismerni, de az alkatából és a nevéből aki személyesen ismeri, az azért felismerheti.

Ennyire nem zavarja, hogy egy társkeresőn díszeleg még mindig, miközben párja van? Még csak az se lehet, hogy elfelejtette a regisztrációt, hisz a rendszer x időnként küld ilyen-olyan hírlevelet, értesítőt. Jelszó és belépési probléma sem lehet, mert könnyen küld új jelszót a rendszer...

Szerintetek miért nem törli magát valaki?

Van közületek olyan aki maga is fent van és régóta be sem lépett? Ha így vagy, leírnád a személyes okodat, hogy miért nem törlődsz?

2012. aug. 15. 20:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nyugi, nyugi én nem hergelem magam, nem az én párom van fent. (Vagyishogy nekem nincs párom, ezért is bukkantam az említett reglapra, akit ugye felismertem. És sok hozzá hasonló is van/lehet.)

Az, hogy valaki fotó és név nélkül van fent ottfelejtett regisztrációval az számomra is normális. Na de felismerhető képpel? Én cikinek érezném, ha így otthagynám magam. Ezért tettem fel a kérdést, hogy más hogy látja.

Még írjatok!

2012. aug. 15. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekli már, nem foglalkozik az egésszel.

Ennyi!

2012. aug. 15. 23:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az számít, hogy fenn van-e, hanem az, hogy mikor lépett be utoljára.
2012. aug. 16. 08:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször a lustaság a magyarázat. Egyszerűen nincs kedve ezzel foglalkozni, van jobb dolga:):):)
2012. aug. 18. 22:48
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Az én párom is fenn van,5 éve vagyunk együtt,gyerekünk is van és engem is marhára zavar! Nem egyről beszélünk? Én is fent vagyok azon az oldalon,de hibernálva.A párom félmeztelen fotós képeivel van fent. És ha egy családtag meglátja? Milyen ciki,azt hiszik,hogy megcsal engem,pedig szerintem hűséges,és tényleg nem lépett be 4 éve,azt mondja,már nem is emlékszik a jelszavára. Ha van kedved privibe megírhatnád a felhasználónevét és kiderülne,hogy egyről beszélünk-e.
2012. aug. 18. 22:59
 16/19 A kérdező kommentje:

Akit felismertem és felmerült általa a kérdés, az nem félmeztelen fotókkal van fent. De rajta kívül rengetegen vannak mások is felismerhető képpel úgy, hogy nem léptek be ezer éve.

Úgy általánosságban foglalkoztat a kérdés. Pl én egy hónapra nem szívesen teszek fel képet, biztos nem tudnám magam csak úgy ott felejetni.

2012. aug. 19. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert nem ilyenek, mint te, egyszerűen leszarják. Tíz- és százezrével vannak ottfelejtett, fényképes regek különböző oldalakon.
2012. szept. 10. 15:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Most ez neked miért fáj?

4 éve be sem lépett. Ne írj neki és ne hisztizz mert le se tojja a fejeteket..

2012. nov. 12. 09:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Lusta törölni. :) Én is így voltam, meg a párom is. Aztán egyszer csak rászántuk magunkat. Vagy már el is felejtette, hogy oda is regisztrálva van. Ha a hírlevelek spam-nak vannak jelölve nála és ezeket olvasatlanul törli, lehet, nem is figyeli a sok közül.
2012. nov. 12. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!