Miért van ez az érzésem? Nagyon félek!
lesz egy kistesóm és félek hogy kitagadnak majd a családból ha ő megszületik!!
Értitek hogy nem jut rám annyi idő,nemfoglalkoznak majd velem!!:|
Nagyon félek ettől!!:|
Igen, ez a szokás, ha gyermek áldás van a családban, a testvérnek mennie kell.
Én is világgá mentem 2 évesen...
A kitagadás nem ezt jelenti!:)
Amúgy szerintem nem kell ettől félned.Az elején biztos fura lesz, hogy nem csak veled törődnek a szüleid.
Ha mégis úgy érzed, hogy elhanyagolnak,akkor szólj nekik mindenképpen,lehet hogy ők észre sem veszik a baba körüli sok teendő miatt.
Álltalában a nagyobb gyerekek ugy érzik ,hogy ök már nem számitanak,mert mindenki a kicsit ölelgeti puszilgatja.
De attol nem kell félned ,hogy kitagadnak,csak ö még kicsi lesz nagyob törödést igényel.De ugyan ugy fognak szeretni mint most,csak esetleg te majd máskép érzed.
Pl nekem van egy 4 ével fiatalabb hugom nála még nekem is roszul esett,mert mindenki körülötte nyüzsgöt én meg ugy éreztem nem is érdeklem öket persze még kicsi voltam de erre nagyon emlékszem.
Az öcsém ö 12 ével fiatalabb.De ott már én is megértettem miért anyira csak ö a fontos és nagyon imádtam .
Pedig egyáltalán nem örültem neki amikkor anyukám közölte velünk ,hogy lesz még egy kis tesonk.
Az elsö gondolatom az volt.
Most megint egy ujjab lököt jön akire nekem kell vigyáznom majd.De anyira cuki kisfiu volt anno,és nagyon szeretem.Nála már nem voltam féltékeny amiért ö fontosab volt.Mert megértetem miért is ,mert ö a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!