Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez az érzésem?...

Miért van ez az érzésem? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

lesz egy kistesóm és félek hogy kitagadnak majd a családból ha ő megszületik!!

Értitek hogy nem jut rám annyi idő,nemfoglalkoznak majd velem!!:|

Nagyon félek ettől!!:|

2012. aug. 15. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Igen, ez a szokás, ha gyermek áldás van a családban, a testvérnek mennie kell.

Én is világgá mentem 2 évesen...

2012. aug. 15. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Kitagadnak?

Hány éves vagy, 10?

2012. aug. 15. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:

A kitagadás nem ezt jelenti!:)

Amúgy szerintem nem kell ettől félned.Az elején biztos fura lesz, hogy nem csak veled törődnek a szüleid.

Ha mégis úgy érzed, hogy elhanyagolnak,akkor szólj nekik mindenképpen,lehet hogy ők észre sem veszik a baba körüli sok teendő miatt.

2012. aug. 15. 18:02
 4/10 omba ***** válasza:
100%
A szeretet nem fogy azzal, ha többfelé oszlik!
2012. aug. 15. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért tagadnának ki a kistesó miatt? Ilyen hülyeséget ne találj már ki. A mi családunkban van olyan srác, aki 17 éves volt, amikor kistesója született. Senkinek nem jutott eszébe őt háttérbe szorítani. Te pedig biztosan fiatalabb vagy és lány. Inkább gondolj arra, milyen jó lesz majd foglalkozni a kistesóval. Ha ilyen ellenséges leszel vele, csak bánatot okozol a szüleidnek. És a szüleid nem külön-külön fognak veletek törődni, hanem egyformán mindkettőtökkel. Az pedig természetes, hogy a pici babával többet kell foglalkozni, ő még nem tud kimenni a spájzba egy bögre tejért, őt el kell látni. Inkább segíts te is és ne nyafogj. Ha tévedtem és nem lány vagy, hanem fiú, akkor kishitű vagy és semmi önbizalmad. Az pedig nem igazán "férfias" tulajdonság. Milyen hapsi lesz belőled, ha ilyen nyafogós vagy?
2012. aug. 15. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Álltalában a nagyobb gyerekek ugy érzik ,hogy ök már nem számitanak,mert mindenki a kicsit ölelgeti puszilgatja.

De attol nem kell félned ,hogy kitagadnak,csak ö még kicsi lesz nagyob törödést igényel.De ugyan ugy fognak szeretni mint most,csak esetleg te majd máskép érzed.

Pl nekem van egy 4 ével fiatalabb hugom nála még nekem is roszul esett,mert mindenki körülötte nyüzsgöt én meg ugy éreztem nem is érdeklem öket persze még kicsi voltam de erre nagyon emlékszem.

Az öcsém ö 12 ével fiatalabb.De ott már én is megértettem miért anyira csak ö a fontos és nagyon imádtam .

Pedig egyáltalán nem örültem neki amikkor anyukám közölte velünk ,hogy lesz még egy kis tesonk.

Az elsö gondolatom az volt.

Most megint egy ujjab lököt jön akire nekem kell vigyáznom majd.De anyira cuki kisfiu volt anno,és nagyon szeretem.Nála már nem voltam féltékeny amiért ö fontosab volt.Mert megértetem miért is ,mert ö a kicsi.

2012. aug. 15. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Segít majd, ha te is foglalkozol a babával, segítesz ellátni (nem pelenkázni feltétlen, csak pl fürdéssel segédkezni, ilyesmik), és akkor együtt lesz a TI családotok részeként. Hidd el, szüleid is felszabadultabbak lesznek, ha látják, hogy foglalkozol a picivel és igyekszel megszeretni, szerintem akkor nem lesz gond! :)
2012. aug. 15. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez van le kell nyelned a békát
2012. aug. 15. 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Tényleg hány éves vagy? Szerintem tök aranyos,h ettől félsz! :) De hidd el,ugyan úgy fognak szeretni téged is! És szeresd te is a babát! :)
2012. aug. 15. 23:14
 10/10 anonim válasza:
húha, nem csak én küzdök ezzel a problémával úg látom :) én is félek hogy nem fog rám idejük jutni meg hogy a húgommal fog mindenki törődni :) de megkérdeztem anyut hogy így lesz-e és azt mondta hogy semmiképpen :)
2012. aug. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!