Mit tegyek, hogy ne tudják mindig elrontani a kedvem?
Reggel sikerült a vizsgám, amit már nagyon vártam, úgy éreztem a fellegekben vagyok. Aztán amikor hazaértem a családom egyből elvette a kedvem:(
Úgy érzem mindig ez van, a sikereim láttán sosem örülnek velem, hanem mondanak velemit, ami tönkreteszi a pillanatot.
Mit tegyek, hogy ne zavarjon?
Beszélgess velünk.
Most, hogy sikerült a vizsga mi leszel ha nagy leszel?
Igazából nem sulis vizsga, hanem jogosítvány. Pár hét múlva kézhez is kapom majd:)
Tudom nem olyan nagy dolog, de egész nyáron ezért dolgoztam, hogy ki tudjam fizetni a vezetés órákat. (Délelőtt dolgoztam, délután vezettem.)
Nekem ez fontos, főleg, hogy nem is ment könnyen:(
nagyon gratulálok! ez igen nagy dolog, emlékszem én is nagyon boldog voltam mikor végeztem vele, pláne mikor meghozta a postás :D
a családod nem irigykedik inkább a sikereidre? ne törődj velük, örülj neki, hogy megcsináltad, ne szegje kedved egy ilyen
Úgy érzem minden sikeremmel ráébresztem őket arra, hogy meg fogok tudni állni a saját lábamon (amit egyébként el is várnak tőlem), de előbb-utóbb felnövök, és nem maradok az ő pici lányuk.
Annak ellenére, hogy sejtem, hogy ezért ilyenek, attól még fáj. Láttam, hogy a barátnőmet a szülei érettségi után elvitték étterembe, és nagyon örültek a sikerének.
Nekem ránéztek és közölték, hogy lehetne jobb is (4,5 átlag, a két felvételi tárgy 5-ös.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!