Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáék tudják, hogy cigizek?

Anyáék tudják, hogy cigizek?

Figyelt kérdés

Eddig gondoltam normális,hogy nem tudják meg,mert én nem mondtam el itthon,de mindenki azt mondja,hogy a cigiszagot lehet érezni. Ha ez tényleg így van,akkor anyám hogyhogy nem szólt még ezért ? Ő nem dohányzik,gondolom így mégjobban megérezheti. Soha nem szólt,pedig már fél éve cigizek. Mi lehet az oka ? Rájött vagy nem ?

17/L

2012. jún. 26. 20:28
 1/4 shoona:D válasza:
nem hiszem h rájött,akk már szólt volnaa de szerintem mond el neki :S
2012. jún. 26. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ennyi idős koromba tudták. Anyu addigra leszokott, apám soha nem cigizett, szóval érezték rajtam, de nem érdekelte őket, mondván úgy teszem magam tönkre ahogy akarom.

Én sokáig azt hittem, hogy nem tudják, aztán dehogynem!

Ha veled is annyira foglalkoznak a szüleid, mint velem, akkor simán lehet ez az oka.

2012. jún. 26. 21:47
 3/4 Makiverem97 válasza:
Aki elöször válaszolt az egy jo nagy hülye persze tudom hogy a cigi a drogok közé tartozik. en soha nem mondanám el nekik csak mikor már saját keresetem van mert akor már megszokták érteni.Egyépként meg ere van egy szép idézet énéletem én döntésem én hibáim hát ne szoj bele! ezt rakdki plakátként vagy valahova hogy anyud lása és akkor átgondoja:)
2012. jún. 27. 11:20
 4/4 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen cigit szívsz, és mennyit?
2012. jún. 28. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!