Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Interneten összeismerkedtem...

Interneten összeismerkedtem egy sráccal. A srác 17/L én pedig 14/L. A fiú eljönne hozzám pár napra, és én is szeretném, de hogy közöljem apuval, hogy összejöttem egy sráccal és eljönne pár napra?

Figyelt kérdés
Sajnos apuval kell közöljem, mert jelenleg vele lakom, de a fiú már eljött hozzám 2-szer, és nagyon bejövünk egymásnak! De apuval még soha nem volt fiú témánk és, hogy mondjam meg neki?
2012. aug. 15. 12:35
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Akkor így kellett volna kiírni a kérdést:

A srác 17 éves, én pedig 14 éves vagyok.

2012. aug. 15. 13:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg mindenki megértette a kérdést, és azt is, hogy hiába vagy 14, nem vagy elég érett, hogy felfogd a válaszokat. A srác, ha nem is mondja ki nyíltan, de d.ugni akar. Annyi, hogy talán nem erőlteti rád. Még.Akár tetszik akár nem ez így van.

Ha meg már 14 évesen hazahordod a pasikat, hogy legyenek ott pár napig, akkor bele se merek gondolni mi lesz később...Remélem apukádnak azért több esze van mint neked.

2012. aug. 15. 13:10
 13/15 anonim válasza:
100%

Ti nem akartuk d*gni,de az éllet nem kivánságműsor...

Viccen kivül...amelyik 17éves nem akar d*gni az buza.

2012. aug. 15. 13:20
 14/15 anonim válasza:
Kétszeri találkozás után még ne legyen ott alvás. Ne mondj neki semmit, úgysem fogja meg engedni. nekünk magyarázhatod hogy nem lesz dugás, és lehet hogy te nem is akarsz, de nem hiszem hogy ezt beveszi majd.
2012. aug. 15. 14:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz ez komoly te lüke! És mégis miért menne hozzátok pár napra, ha nem akarna megdugni?! Naiv .....
2012. aug. 16. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!