Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért udvarol egy férfi, ha...

Miért udvarol egy férfi, ha aztán nem történik semmi?

Figyelt kérdés

Elhív randizni, amit aztán lemond, és bár céloz rá, hogy találkozzunk, nem történik semmi konkrét. Azt mondja, hogy kedvel, de ennyi. Ennek mi értelme van? Ha csak arra menne, akkor is tennie kellene valamit, nem?

Amúgy mindketten 30 körül vagyunk, tehát nem tinik.

De ezt még én sem értem. Valaki?

2012. aug. 14. 13:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet több vasat tart a tűzben, és más jobban izgatja, ha az nem jön össze, akkor szóba jöhetsz.

Fenntart lehetőségnek és "hiúságlegyezőnek".

A kor nem számít, láttam 40 éves elmeháborodottat is...

2012. aug. 14. 15:06
 12/22 A kérdező kommentje:
#10: Szerintem kellő visszajelzést kapott. Udvarolni azért nem fogok! :)
2012. aug. 14. 15:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem már volt párszor ilyen.

Egyszer az egyik újra érdeklődött később és rákérdeztem, hogy egy másik "vasa" éppen érdekesebb volt azért hagyott parlagon. És bevallotta, de azóta már kikerült a képből. Persze ezután én is elhajtottam.

Szóval ez is egy indok lehet. Az tuti, hogyha igazán oda lenne érted, nem hagyna napokig jelentkezés nélkül.

2012. aug. 14. 16:09
 14/22 A kérdező kommentje:

"hogyha igazán oda lenne érted, nem hagyna napokig jelentkezés nélkül."

Erre tippelek én is egyébként. Csak a szája nagy, de az nagyon. :S

2012. aug. 14. 16:16
 15/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Akkor hallgass a megérzéseidre. Inkább most egy kissé elhamarkodott elhajtás, mint később egy csalódás (mikor esetleg már érzelmek is vannak).
2012. aug. 15. 10:32
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#15: Az lesz.

Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy ennek mi értelme volt.

2012. aug. 15. 11:33
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

#13 és #15 vagyok.

Most ez nagyon hülyén fog hangzani, de egyszerűen vannak olyan pasik, akik egyszerre több vasat tartanak a tűzben. Vannak "favoritok" és vannak kevésbé azok, de azok meg "ló nincs szamár is jó" alapon működnek. Szerintem Te egy ilyen "szamár" kategóriába tartozol nála. Bejött neki a ló és azzal van elfoglalva már, biztosan nem rágódik a szamarakon. Bocsánat a sértő szavakért, de én már jártam meg így és örültem volna, ha valaki akkor jól leszamarazott volna és a józan paraszti eszemnél tudtam volna maradni (persze nem biztos, hogy a Te eseted is ugyanolyan, csak nagyon hasonló)

De végülis mindegy az értelem, a lényeg, hogy nem kapar utánad, tehát nem Te vagy az első neki. Pedig legalább a kapcsolat elején annak kellene lennie. Szerintem add ki az útját ha véletlenül jelentkezne és akkor legalább kap egy kis pofont, hogy vannak még nők akik tartják magukat valamire.

2012. aug. 16. 11:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Rengeteg oka lehet, mint ahogy sokat fel is soroltak. Azóta sem rendeződött, mióta feltetted a kérdést? Én a következő ilyennél rákérdeznék. De mondjuk te látod, hogy félénknek néz-e ki azért ilyen vagy inkább valami sumákság van a háttérben.
2012. aug. 24. 17:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Van kapcsolata mással, aki lehet élettárs, feleség.
2012. aug. 24. 20:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Én két dologra tippelek:

1. van komoly kapcsolata, ami kissé ingatag, de azért még nem annyira hogy felrúgja, de próbálkozik mással (jelenesetben veled) ezért hol akarja hol nem a randit.

2. komplexusos, magával van baja.

Mindkét esetben a megoldás hogy hagyod. ha akar jelentkezik. ha nem nem. Sajnos magyarázatot nem tudsz kérni. Mindkét esetben volt már részem. Szerintem az előbbi a valószínűbb az esetedben.

2012. aug. 24. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!