Melyik az a pénzügyi szolgáltató cég aki kilakoltatta azt a Dunakeszi családot akit a TV-ben is mutattak?
A riportban az volt hogy 3 hónappal maradtak el de volt 6 havi kaukció. A végrehajtás (bár szerencsére nincs e téren tapasztalatom) szerintem sem így megy. De nézzétek végig a riportot. Ez az ügy bűzlik. 3 hónap késésért úgy hogy 6 havi kaukció van? Akkor mire van a kaukció. Vagy tételezzük fel hogy minden szabályos volt akkor a családnak meg kell kapnia a maradék összeget!!!!!
Azt is nyilatkozta hogy haladékot kapott mégis átadták a tartozást. Valami nagyon-nagyon nem stimmel ezzel az esettel. Meg úgy általában az összes pénzügyi szolgáltatóval kapcsolatban.
Na tudod mit?
150e Ft személyi jövedelemadó tartozásom volt. Nem tagadtam. Átmenetileg igen nagy gondban voltam. Kértem halasztást (nem könnyíétst, még a kamatait is elismertem). Nem kaptam. Elindultam személyi kölcsönért, hogy ki tudjam fizetni. Erre:
jött a papír az apeh-tól: rátette a jelzálogot a házamra, az autómra és beadta a letiltást a munkahelyemen a fizetésemre.
150e Ft-tal szemben magyarul rátette a kezét kb. 10 millára. Ez milyen arány volt? Akkor mit vársz egy pénzintézettől?
Amúgy meg: nem ismerem a Dunakeszi ingatlan árakat, de én azért a házért egy lyukas garast nem adnék, nem 30 millát.
Ez olyan, mint az ózdi Budai Barnabás leégett háza, ami szerinte 10 milliót ért. Egyébként meg hármat sem...
Ne higyj már el mindent, amit látsz, meg amit mondanak.
Amúgy meg: a lakás értékesítésre kerül. Ha több bejön belőle a banknak mint amivel tartozik az adós, akkor a különbözetet megkapja.
A papírt meg aláírta anno mikor a hitelt felvette, hogy ha tartozik, viszik a házát, nem?
Mindenkinek köszönöm a választ, bár nem sikerült meggyőznötök.
Szomorú vagyok hogy a többség így látja ezt a helyzetet. Én teljesen mást olvasok ki ebből az esetből. Engem hihetetlenül felháborít. Nem hittem volna hogy ennyien látják ezt másképpen. Mindenesetre ha valaki megtudja ki az a cég írja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!