Anyám miért nem enged el vásárolni a barátaimal?
Mondjuk ne is haragudj, de ilyen stílussal lehet, én sem vennélek komolyan. Kis pisis vagy még, ne is haragudj, ahhoz, hogy így beszélj emberekkel.
A helyesírásod igenis pocsék, és erre nem mentség, hogy Romániában élsz, hacsak nem románnak vallod magad, és idegen nyelvként tanulod a magyart. Ebben az esetben dicséretes, hogy ennyire is megy, de sejtem, hogy nem erről van szó.
Egyébként én írok németül, angolul és spanyolul is, és egyik sem az anyanyelvem, még félig sem. Mégsem engedném meg magamnak, hogy ennyire nagyképűen még be is szóljak annak, aki esetleg rámutat egy hibámra, hanem, mivel fejlődni szeretnék, megköszönöm neki, és igyekszem legközelebb jobban írni/mondani. Neked is ezt kéne tenned, és már túl is léptünk volna a dolgon, de ehelyett minősíthetetlen hangnemben támadsz. Nem is értem, mit képzelsz magadról?
Te jöttél ide, egy magyar fórumra, magyarul írtál, nem tetted hozzá, hogy ne haragudjatok, de idegen nyelven írok, ezek után ne lepődj meg, ha szóvá teszik, hogy fejlődhetnél.
(A másik meg, hogy vesszőket azért a román nyelvben is használnak a mondatrészek között, igaz? Na, ugye.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!